Ο Eiichiro Oda αποκάλυψε τι θα δούμε το 2018 στο One Piece

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda μίλησε για τις μελλοντικές εξελίξεις του manga στο Jump Festa 2018.

O Oda μπορεί να μην εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στην εκδήλωση Jump Festa, αλλά άφησε ένα γραπτό μήνυμα για τους fans, το οποίο βλέπετε παρακάτω.

To μήνυμα μετέφρασε ο Sandman και λέει τα εξής:

Γεια σας, είμαι ο Oda. Απολαμβάνετε το Jump Festa; Παρακολουθώ το One Piece Super Stage μαζί σας. Έχει πράγματι πολλή πλάκα. Βασικά, επισκέπτομαι το Jump Festa κάθε χρόνο για να δειπνήσω με τους voice actors των Straw Hats μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Παρεμπιπτόντως, το One Piece θα φτάσει τελικά στο Wano Arc την επόμενη χρονιά! Ορισμένοι καλά ενημερωμένοι αναγνώστες μπορεί να σκεφτούν: «Δεν είπες το ίδιο και πέρυσι;» Ναι, το έλεγα επειδή νόμιζα πως το One Piece θα μπορούσε να φτάσει στο Wano Arc το 2017. Αυτήν τη φορά θα ήθελα να προσθέσω μερικές νέες πληροφορίες.

Θα παρουσιάσω έναν από τους θρύλους που καραδοκούν στον κόσμο του One Piece. Τον μεγαλύτερο εχθρό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι Straw Hats. Ίσως να έχει κάποια σχέση με τον Whitebeard. Ουπς, μάλλον είπα πολλά. Μπορείτε να πιστέψετε ότι το Marineford Summit War Saga θα μοιάζει «χαριτωμένο» σε σύγκριση με «αυτό»;

Τέλος πάντων, υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να σχεδιάσω και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσω να προχωράω με όλη μου τη δύναμη! Είμαι βέβαιος ότι θα το λατρέψετε!

O Oda ξέρει σίγουρα πώς να ανεβάζει το hype στα ύψη με τις δηλώσεις του. Από τα λεγόμενά του, φαίνεται πως το Wano Arc θα είναι ό,τι πιο επικό έχουμε δει μέχρι τώρα και ποιος να είναι άραγε αυτός ο «θρύλος» που σχετίζεται με τον Whitebeard;

Το 2018 φαντάζει ήδη πολύ πιο ενδιαφέρον για τους fans του manga.


Ο 87ος τόμος του One Piece κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία:


Το manga μετράει έως τώρα πάνω από 430 εκατομμύρια αντίτυπα σε έντυπη μορφή σε όλον τον κόσμο. 360 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία και 70 εκατομμύρια εκτός Ιαπωνίας. Ο Oda ξεκίνησε τη σειριοποίηση του One Piece στο Weekly Shonen Jump το 1997 και αυτήν τη στιγμή εκδίδεται σε περισσότερες από 30 χώρες.
Source Sandman_AP
Comments
Loading...