Ο δημιουργός του One Piece δε θεωρούσε τον Law σημαντικό χαρακτήρα

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda μίλησε για τη δημιουργία των Supernovas στο One Piece Log 27.

Στο μήνυμά του αποκάλυψε επίσης ότι δεν περίμενε ποτέ πως ο Trafalgar Law θα γινόταν τόσο σημαντικός χαρακτήρας. Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα παρακάτω:

Ερώτηση: Ποιος χαρακτήρας είχε περισσότερες σημαντικές σκηνές απ’ ό,τι φανταζόσασταν;

Eiichiro Oda: Θα έλεγα ο Trafalgar Law. Βασικά, δε θα ήταν υπερβολή να πω ότι όλοι οι Supernovas είχαν περισσότερες σημαντικές σκηνές από ό,τι φανταζόμουν. Δημιούργησα τους Supernovas ακριβώς πριν από το chapter όπου τους παρουσίασα. Κανένας από αυτούς δεν υπήρχε στις σημειώσεις μου για την πλοκή πριν από αυτό το chapter. 

Ήμουν σε απελπιστική κατάσταση, ανησυχώντας πως το Sabaody Arc δε θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, μου ήρθε στο μυαλό η έμπνευση για 9 Supernovas. Έπρεπε να είχα μειώσει τον αριθμό των Supernovas γιατί ήταν πάρα πολλοί, όμως τελικά τους εμφάνισα όλους στο manga! Πραγματικά εκπλήσσομαι που επιβιώνουν μέχρι τώρα, μιας και πίστευα ότι περίπου οι μισοί από αυτούς θα είχαν εγκαταλείψει ήδη τον σκληρό Νέο Κόσμο.

Είναι οι χειρότεροι! Είναι πράγματι η χειρότερη γενιά.
Φαντάστηκα ότι ο Eustass Kid θα γινόταν σημαντικός χαρακτήρας, αλλά… ο Trafalgar Law! Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα γινόταν τόσο σημαντικός χαρακτήρας. Η εβδομαδιαία σειριοποίηση είναι μια χώρα των θαυμάτων.

Μερικά από τα σημειωματάρια του Eiichiro Oda για την πλοκή της σειράς:


Το manga μετράει έως τώρα πάνω από 430 εκατομμύρια αντίτυπα σε έντυπη μορφή σε όλον τον κόσμο. 360 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία και 70 εκατομμύρια εκτός Ιαπωνίας. Ο Oda ξεκίνησε τη σειριοποίηση του One Piece στο Weekly Shonen Jump το 1997 και αυτήν τη στιγμή εκδίδεται σε περισσότερες από 30 χώρες.


Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το One Piece:

Source Sandman_AP
Comments
Loading...