Ο δημιουργός του Naruto ετοιμάζει νέο manga για το 2018

O δημιουργός του Naruto, Masashi Kishimoto αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέο manga που θα δούμε το 2018.

Την αποκάλυψη έκανε στο πάνελ του Boruto: Naruto Next Generations στο Jump Festa 2018, όπου και έδειξε κάποια προσχέδια της νέας του δουλειάς.

Προς το παρόν, δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την πλοκή, ούτε αναφέρθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, το 2015 είχε παρευρεθεί στο New York Comic Con και είχε δηλώσει πως η επόμενη ιστορία του θα είναι επιστημονικής φαντασίας, αλλά ίσως άλλαξε σχέδια από τότε. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

O Kishimoto ολοκλήρωσε το manga Naruto το 2014, μετά από 15 χρόνια σειριοποίησης στο Weekly Shonen Jump. Έπειτα έγραψε το manga Naruto Gaiden: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring που λειτουργούσε ως sequel. Εργάστηκε επίσης στο σενάριο και στον σχεδιασμό των χαρακτήρων της ταινίας Boruto: Naruto the Movie και συμμετέχει στην τηλεοπτική anime σειρά Boruto: Naruto Next Generations.


Το anime Naruto έκανε πρεμιέρα το 2002 και έβγαλε συνολικά 220 επεισόδια. Ακολούθησε το anime Naruto Shippūden, το οποίο ολοκληρώθηκε στα 500 επεισόδια τον Μάρτιο του 2017. Και τα δύο βασίζονταν στο ομώνυμο manga του Masashi Kishimoto και ήταν σε παραγωγή του στούντιο Pierrot. Στο franchise προστέθηκαν και πολλές ταινίες, OVA και spin-off manga.

Source Anime News Network
Comments
Loading...