Ο δημιουργός του My Hero Academia μιλάει για την anime ταινία

Ο δημιουργός του manga My Hero Academia, Kohei Horikoshi μίλησε για την επερχόμενη anime ταινία του franshice.

Ανακοινώθηκε επίσημα πλέον στο νέο τεύχος του Weekly Shonen Jump, η anime ταινία του My Hero Academia που είχαμε αναφέρει πριν μερικές ημέρες:

Ο Kohei Horikoshi εξέφρασε τη χαρά του με το παρακάτω σκίτσο και το ακόλουθο σχόλιο:

 

Ο Deku και οι φίλοι του κάνουν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη οθόνη! Όταν μου πρωτοείπαν πως το My Hero Academia θα αποκτούσε ταινία, δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά όταν επισημοποιήθηκε έγινα απίστευτα χαρούμενος! Φυσικά η ταινία θα περιέχει τα εκπληκτικά επιτεύγματα της Τάξης Α, το παρελθόν ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα που δεν έχει ειπωθεί ακόμη στο manga, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και άλλα πολλά! Ελπίζω να ανυπομονείτε όσο εγώ!

Από το σχόλιό του, ο Kohei Horikoshi φαίνεται να συμμετέχει και αυτός στην παραγωγή της ταινίας μιας και αναφέρει ότι θα δούμε «το παρελθόν ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα που δεν έχει ειπωθεί ακόμη στο manga». Ποιος λέτε να είναι αυτός ο μυστηριώδης χαρακτήρας;

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι anime original, δηλαδή θα περιέχει μια ολοκαίνουρια ιστορία που δε θα υπάρχει στο manga. Ενδέχεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες στο Jump Festa 2018, τη μεγάλη ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στις σειρές του Shonen Jump, που θα διεξαχθεί από 16 έως 17 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία.


Το My Hero Academia πρόκειται να αποκτήσει τρίτη σεζόν τον Απρίλιο του 2018. Μέσα στο ίδιο έτος αναμένουμε και το βιντεοπαιχνίδι My Hero Academia: One’s Justice για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Source Sakaki YonkouProd
Comments
Loading...