Ο δημιουργός του Dragon Ball μίλησε για τη συμμαχία των Saiyan με τον Frieza

Ο δημιουργός του Dragon Ball έδωσε νέες πληροφορίες για τη συμμαχία των Saiyan με τον Frieza.

Εάν αναρωτιόσασταν γιατί μια κυρίαρχη φυλή όπως οι Saiyan έγιναν υποτακτικοί του Frieza, o Akira Toriyama έρχεται να δώσει απαντήσεις στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό Saikyo Jump.

Oι Saiyan έχουν ανεπτυγμένη επιστήμη;

Παρόλο που η επιστήμη τους δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη, θα έλεγα πως είναι ανώτερη από της Γης όσον αφορά τα διαστημόπλοια και τον οπλισμό, δεδομένου ότι επιτίθεντο σε άλλους πλανήτες από τότε. Αλλά έπειτα εντάχθηκαν στον στρατό του πατέρα του Frieza, Cold, που είχε πολύ πιο ανεπτυγμένη επιστήμη από τη δική τους. Ο στρατός του Cold τους παρείχε ουσιαστικά όλα τους τα όπλα, τις πανοπλίες, τα μηχανήματα, τους ανιχνευτές κλπ.

Συνεπώς φαίνεται πως οι Saiyan αρχικά προσχώρησαν στον στρατό του Frieza για να εκμεταλλευθούν την προηγμένη τεχνολογία του, που θα ενίσχυε τις ικανότητές τους στη μάχη.

Επιπλέον, ο Toriyama μίλησε και για την καταγωγή των Saibamen:

Οι Saibamen είναι εφεύρεση των Saiyan;

Οι Saibamen είναι ένα από τα κλασικά όπλα των Saiyan, αλλά δεν τους εφηύραν αυτοί. Μάλλον είναι μια μορφή ζωής που ανακαλύφθηκε σε κάποιον πλανήτη. Οι Saibamen είναι πολύ χρήσιμοι δεδομένου ότι μπορούν να πολεμήσουν από μόνοι τους. Ωστόσο, είναι επίσης ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο αντικείμενο, μιας και η συγκομιδή των βολβών τους είναι δύσκολη, έτσι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον είναι τόσο άγριοι που μπορεί να σου επιτεθούν, οπότε μόνο λίγοι εκλεκτοί πολεμιστές είναι ικανοί να τους χειριστούν.


Στην ίδια συνέντευξη, ο Akira Toriyama αποκάλυψε τον θρύλο του αρχικού Θεού Super Saiyan, το μυστικό της μεταμόρφωσης σε Super Saiyan και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις για την πολεμική φυλή.

Source Kanzenshuu
Comments
Loading...