Ο δημιουργός του Dragon Ball απαντά σε διάφορες ερωτήσεις για τους Saiyan

Ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τους Saiyan.

Ακολουθούν οι απαντήσεις που έδωσε στη συνέντευξή του, στο τεύχος Ιανουαρίου 2018 του ιαπωνικού περιοδικού Saikyo Jump.

Ερώτηση: Ποιες τροφές αρέσουν στους Saiyan;

Όπως μπορείς να δεις από τον Goku και τους υπόλοιπους, οι Saiyan τρώνε ουσιαστικά οτιδήποτε φαίνεται βρώσιμο. Το τι τους αρέσει και τι όχι δεν αποτελεί παράγοντα. Πιστεύω πως έχουν αρκετά εύρωστο πεπτικό σύστημα προκειμένου να επιβιώσουν. Τα παιδιά τους δεν είναι τόσο ανθεκτικά, αλλά συνηθίζουν γρήγορα.

Ερώτηση: Τι δυσκολεύει περισσότερο τους Saiyan;

Μάλλον το διάβασμα. Δε δυσκολεύονται μόνο τα παιδιά με αυτό.

Ερώτηση: Όλοι οι Saiyan γίνονται μαχητές;

Μόλις γεννηθεί ένα μωρό μετράται το επίπεδο δύναμής του. Αν ο αριθμός του ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσοστό, τότε θεωρείται πολεμιστής ανώτερου επιπέδου και ξεκινάει άμεσα η ανατροφή του ως υποψήφιος μαχητής. Από την άλλη, όποιου ο αριθμός παραμένει χαμηλός ακόμη και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, θεωρείται κατώτερος πολεμιστής και γίνεται είτε μηχανικός είτε αποστέλλεται σε κάποιον πλανήτη. Εάν δυναμώσει αρκετά ώστε να κατακτήσει εκείνον τον πλανήτη, τότε μπορεί να επιστρέψει στον πλανήτη του ως πολεμιστής. Ωστόσο, τα μωρά που αποστέλλονται στους πλανήτες δεν έχουν υψηλό ποσοστό επιβίωσης. Ο Raditz ήταν πολεμιστής ανώτερου επιπέδου και τοποθετήθηκε στην ίδια ομάδα με τον Nappa ως κατάλληλος μαχητής. Στην ίδια ομάδα προστέθηκε και ο Vegeta.

Ερώτηση: Οι Saiyan εκπαιδεύονται για μάχη;

Οι περισσότεροι Saiyan γεννιούνται με ταλέντο στη μάχη, αλλά θα πρέπει να διδαχθούν πώς θα πετούν και άλλα τέτοια. Φυσικά, μερικά παιδιά καταφέρνουν να πετάξουν ακόμη και χωρίς να τους το διδάξει κάποιος. Στην περίπτωση του Goku, που βρισκόταν στη Γη όπου οι άνθρωποι δεν πετούν, άργησε πολύ για να το μάθει. Μόνο μερικά επίλεκτα παιδιά Saiyan, λαμβάνουν μια σύντομη ειδική εκπαίδευση, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο δύναμής τους.

Ερώτηση: Έχουν γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά οι Saiyan;

Οι Saiyan είναι ατομικιστές, γι’ αυτό δυστυχώς δεν έχουν τέτοιες γιορτές. Εκτός αυτού, πολλοί πολεμιστές Saiyan φεύγουν σε άλλους πλανήτες και δεν μπορούν να επιστρέφουν συχνά σπίτι. Οπότε το θεωρώ ανέφικτο.

Ερώτηση: Πώς μπορώ να γίνω δυνατός σαν τους Saiyan;

Αν και νομίζω πως είναι καλύτερα να μη γίνεις σαν τους Saiyan, το πρώτο σου βήμα είναι να μπορείς να τρως τα πάντα και έπειτα να πας να προπονηθείς με τον Χελωνοερημίτη. Αν δεν πιάσει αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις να συγκεντρώσεις τις Dragon Ball και να κάνεις μια ευχή.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Akira Toriyama αποκάλυψε τον θρύλο του αρχικού Θεού Super Saiyan και το μυστικό της μεταμόρφωσης σε Super Saiyan, μεταξύ άλλων.


Το Dragon Ball Super αυτήν τη στιγμή διανύει το Universe Survival Saga, όπου οι ήρωές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δυνατότερους μαχητές κάθε σύμπαντος στο Tournament of Power (Τουρνουά της Δύναμης), με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να αποτρέψουν την εξάλειψη του σύμπαντός τους.

Το Universe Survival Saga θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς.

Source Kanzenshuu
Comments
Loading...