Ο δημιουργός του Attack on Titan μιλάει για τη διάρκεια του manga

Το manga Attack on Titan συμπλήρωσε τα 100 chapters και ο δημιουργός έστειλε ένα μήνυμα στους fans.

Ο Hajime Isayama ανάρτησε ένα μήνυμα στο προσωπικό του blog, στο οποίο ευχαριστεί τους αναγνώστες για τη συνεχή στήριξη στη δουλειά του, μιλάει για τη διάρκεια του manga και δίνει μια λίστα με τις 10 αγαπημένες του ταινίες για το 2017.

Διαβάστε το μήνυμα παρακάτω (via. Suniuz).

Σας ευχαριστώ όλους, το Attack on Titan έφτασε φέτος τα 100 chapters. Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε μέχρι τώρα! Εύχομαι να συνεχίσετε να διαβάζετε το manga μέχρι το τέλος της ιστορίας του, το οποίο θα έρθει το συντομότερο δυνατό!

Απαντώντας στις φήμες πως η ιστορία θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και ότι την τραβάει περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, είπε:

Γνωρίζω πως υπάρχει μια τέτοια εντύπωση, αλλά προσωπικά δε σκέφτομαι ιδιαίτερα με αυτόν τον τρόπο. Εάν με ρωτάτε αν είναι αλήθεια, θα έλεγα μάλλον ότι άμα παρατραβηχτεί, θα είναι κακό για την όλη αίσθηση πληρότητας της ιστορίας. Φοβάμαι κάτι τέτοιο.

Θεωρώ κι εγώ πως είναι καλύτερο να κρατήσω μικρή τη διάρκεια… Αν και αυτή είναι η πρόθεσή μου, όταν εφαρμόζω τις ιδέες μου σωστά, η ιστορία βγαίνει αναπόφευκτα μεγάλη.

Ακολουθεί η λίστα με τις 10 αγαπημένες ταινίες του Isayama για το 2017. Φαίνεται πως τρέφει μεγάλη συμπάθεια για τις superhero movies:

  1. Guardians of Galaxy Vol. 2
  2. Thor: Ragnarok
  3. Baby Driver
  4. Arrival
  5. La La Land
  6. It
  7. Logan
  8. The Wailing
  9. Spider-Man: Homecoming
  10. Wonder Woman

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Attack on Titan:

Source Tumblr
Comments
Loading...