Ο δημιουργός του My Hero Academia σχεδίασε poster για το Star Wars: The Last Jedi

Ο δημιουργός του manga My Hero Academia, Kohei Horikoshi φιλοτέχνησε ένα poster για την ταινία Star Wars: The Last Jedi.

Το poster αποτελεί επίσημο προωθητικό υλικό της επερχόμενης ταινίας στην Ιαπωνία και δημοσιεύτηκε στο νέο τεύχος του Weekly Shonen Jump. Απεικονίζει αρκετούς γνώριμους χαρακτήρες, από τη Rey, τον Kylo Ren και τον Luke Skywalker, μέχρι τον BB-8 και το Millennium Falcon.

To poster Star Wars: The Last Jedi του Kohei Horikoshi:

Σύνοψη της ταινίας

Έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα σε έναν μεγαλύτερο κόσμο στο Star Wars: The Force Awakens (Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνά), η Rey συνεχίζει το επικό ταξίδι της με τους Finn, Poe και Luke Skywalker στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

Oι Benicio del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Daisy Ridley, τον John Boyega, τον Mark Hamill και τον σκηνοθέτη Rian Johnson στο Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi (Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 8 – Οι Τελευταίοι Τζεντάι).

Το Star Wars: The Last Jedi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.


Το My Hero Academia πρόκειται να αποκτήσει τρίτη σεζόν τον Απρίλιο του 2018, καθώς και anime ταινία το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέσα στο ίδιο έτος αναμένουμε και το βιντεοπαιχνίδι My Hero Academia: One’s Justice για PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Source YonkouProd
Comments
Loading...