Ο δημιουργός του Fairy Tail μίλησε για την επόμενη δουλειά του

Ο δημιουργός του Fairy Tail, Hiro Mashima, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την επόμενη δουλειά του στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Ανγκουλέμ της Γαλλίας, όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Συγκεκριμένα, έδωσε τρία νέα στοιχεία:

  • «Θα είναι μια νέα μορφή φαντασίας.»
  • «Το χιούμορ θα αποτελεί αρκετή πρόκληση.»
  • «Θα εμφανιστεί ο Plue, όπως στα Rave Master και Fairy Tail.»

Φαίνεται πως ο Plue δε θα απουσιάζει από καμιά δουλειά του Hiro Mashima, μιας και είναι ο πιο αγαπημένος του χαρακτήρας.

Όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγες εβδομάδες, εργάζεται ήδη στο νέο του manga με σκοπό να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.


Το Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Ανγκουλέμ είναι το κυριότερο φεστιβάλ κόμικς στην Ευρώπη. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, τον Ιανουάριο, από το 1974 στην Ανγκουλέμ της Γαλλίας.

Φέτος, ήταν επίτιμος προσκεκλημένος ο Hiro Mashima, ο οποίος τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο Fauve. Το φεστιβάλ φιλοξενούσε και μια έκθεση για το Fairy Tail από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου. Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο εδώ.


Το manga Fairy Tail ολοκληρώθηκε το 2017, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2006. Έχει αποκτήσει δύο σειρές anime, πολλά OVA, δύο anime ταινίες και αρκετά spin-off manga.
Μπορεί η ιστορία να τελείωσε στο manga, όμως το Fairy Tail γενικότερα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μέσα στο 2018, το anime θα επιστρέψει δυναμικά με την τρίτη και τελευταία σεζόν του, όπως μας επιβεβαίωσε ο Hiro Mashima στο Twitter του:

Δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες.
Source Anime News Network
Comments
Loading...