Ο δημιουργός του Fairy Tail βραβεύτηκε στη Γαλλία

Ο δημιουργός του Fairy Tail βραβεύτηκε στο 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Ανγκουλέμ της Γαλλίας, το οποίο φιλοξενεί και μια έκθεση του έργου του αυτές τις ημέρες.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Ανγκουλέμ είναι το κυριότερο φεστιβάλ κόμικς στην Ευρώπη. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, τον Ιανουάριο, από το 1974 στην Ανγκουλέμ της Γαλλίας.

Φέτος, ήταν επίτιμος προσκεκλημένος ο Hiro Mashima, ο οποίος τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο Fauve. Το φεστιβάλ φιλοξενεί και μια έκθεση για το Fairy Tail από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου. 

Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 100 σχέδια και 50 χειρόγραφα που απλώνονται σε πέντε δωμάτια, μαζί με πολλές φιγούρες και στολές. Οι fans μπορούν να επισκεφτούν και μια ειδική αίθουσα, όπου μπορούν να σχεδιάσουν τους χαρακτήρες του Fairy Tail, υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτικού βίντεο του Hiro Mashima. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το φεστιβάλ.

Η Γαλλίδα Υπουργός Πολιτισμού, Françoise Nyssen μαζί με τον Hiro Mashima 

Μια ματιά στην έκθεση

Μαθαίνοντας σχέδιο με τον Hiro Mashima

O Hiro Mashima

Ο Hiro Mashima μαζί με έναν μικρό fan του

Η αφίσα της έκθεσης


Επιπλέον, κυκλοφόρησαν και μερικά βίντεο από την επίσκεψή του στο Comic Con της Νέας Υόρκης τον περασμένο Οκτώβριο. Εκεί του απονεμήθηκε το βραβείο Harvey Awards International Spotlight.


Το manga Fairy Tail ολοκληρώθηκε το 2017, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2006. Έχει αποκτήσει δύο σειρές anime, πολλά OVA, δύο anime ταινίες και αρκετά spin-off manga.
Μπορεί η ιστορία να τελείωσε στο manga, όμως το Fairy Tail γενικότερα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μέσα στο 2018, το anime θα επιστρέψει δυναμικά με την τρίτη και τελευταία σεζόν του, όπως μας επιβεβαίωσε ο Hiro Mashima στο Twitter του:

Δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στους επόμενους μήνες.
Source Crunchyroll Anime News Network
Comments
Loading...