Ο δημιουργός του Dragon Ball αποκάλυψε τον θρύλο του αρχικού Θεού Super Saiyan

Ο Akira Toriyama, δημιουργός του Dragon Ball αποκάλυψε την ιστορία και την ταυτότητα του αρχικού Θεού Super Saiyan.

Ακολουθούν οι απαντήσεις που έδωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ιαπωνικό περιοδικό Saikyo Jump.

Ερώτηση: Ο «θρυλικός Super Saiyan» που φοβόταν ο Frieza ήταν ο Θεός Super Saiyan που εμφανίστηκε στο Battle of Gods;

Κατά μία έννοια, είναι το ίδιο πρόσωπο. Δηλαδή, πολύ καιρό πριν, προτού ο πλανήτης Vegeta γίνει πλανήτης των Saiyan, υπήρχε ένας άντρας που ονομαζόταν Yamoshi. Ήταν ενάρετος παρά το γεγονός πως ήταν Saiyan. Εκείνος και οι πέντε σύντροφοί του ξεκίνησαν μια εξέγερση. Όταν τον στρίμωξαν άλλοι πολεμιστές έγινε για πρώτη φορά Super Saiyan, σοκάροντας τους υπόλοιπους Saiyan που είδαν τη μεταμόρφωση και τον τρομακτικό τρόπο μάχης του. Οι αντίπαλοί του όμως υπερτερούσαν αριθμητικά και o Yamoshi τελικά εξουθενώθηκε και ηττήθηκε. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή του θρύλου. Έπειτα, το πνεύμα του Yamoshi περιπλανήθηκε σε αναζήτηση έξι ενάρετων Saiyan. Αναζητώντας έναν νέο σωτήρα: τον Θεό Super Saiyan.

Ερώτηση: Και γιατί ο Beerus αναζητούσε τον Θεό Super Saiyan;

Ο Beerus πιθανότατα έλαβε πληροφορίες για το πνεύμα του Yamoshi στο προφητικό του όνειρο. Το γεγονός πως είναι καταγεγραμμένο στο Βιβλίο των Θρύλων των Namekian, είναι επειδή ο πρεσβύτερος Namekian που το έγραψε συμπονούσε το πνεύμα του Yamoshi.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τα βασικά για τον Θεό Super Saiyan από τα λεγόμενα του Shenron στο Battle of Gods. O Toriyama φαίνεται να αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες τελευταία, οπότε ίσως μάθουμε κι άλλα για την ιστορία του Yamoshi σε μελλοντική συνέντευξη ή στο Dragon Ball Super.

Το Dragon Ball Super αυτήν τη στιγμή διανύει το Universe Survival Saga, όπου οι ήρωές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δυνατότερους μαχητές κάθε σύμπαντος στο Tournament of Power (Τουρνουά της Δύναμης), με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη ώστε να αποτρέψουν την εξάλειψη του σύμπαντός τους.

Το Universe Survival Saga θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς.

Source Kanzenshuu
Comments
Loading...