Ο Chris Evans δηλώνει έτοιμος να αποχαιρετήσει το MCU

Το Avengers 4 φαίνεται πως θα είναι η τελευταία ταινία που θα δούμε τον Chris Evans ως Captain America στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Το συμβόλαιο του ηθοποιού με τα Marvel Studios λήγει μετά το Avengers 4 και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη The New York Times, δε σχεδιάζει να το ανανεώσει. «Καλό είναι να κατέβεις από το τραίνο προτού σε κατεβάσουν», δήλωσε ο Chris Evans.

Ο ηθοποιός έχει ολοκληρώσει όλες τις σκηνές του και πλέον απομένουν μόνο μερικά reshoots για το Avengers 4, τα οποία θα γίνουν το φθινόπωρο.

Ο Chris Evans έκανε το ντεμπούτο του στο MCU, με το Captain America: The First Avenger το 2011. Έπειτα πρωταγωνίστησε στα sequels, Captain America: The Winter Solider και Captain America: Civil War, καθώς και στις δύο πρώτες ταινίες Avengers.


Φέτος θα τον δούμε να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα στο Avengers: Infinity War, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Κι απομένει να δούμε πώς θα αποχαιρετήσει το MCU στο Avengers 4, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2019.

Trailer

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...