Ο Chris Evans αποκαλύπτει την αγαπημένη του στολή του Captain America

Εν αναμονή του Avengers: Infinity War, ο Chris Evans αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ποια είναι η αγαπημένη του στολή του Captain America και ποια όχι.

Όπως είπε ο ίδιος:

Θυμάμαι ακόμα από το Winter Soldier, τη «stealth» στολή, εκείνη τη ναυτική στολή, την οποία τη λάτρεψα! Σε αντίθεση με εκείνη από την πρώτη ταινία Avengers, που… ξέρετε, δεν ήταν από τις αγαπημένες μου, όχι. 

Φαίνεται πως ο Chris Evans συμφωνεί με την πλειοψηφία του κοινού, μιας και οι περισσότεροι βάζουν αυτές τις δύο στις θέσεις της καλύτερης και της χειρότερης στολής του Cap.

Αν χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα μνήμης, η αγαπημένη του είναι η παρακάτω από την ταινία Captain America: Winter Soldier:

Ενώ εκείνη από την πρώτη ταινία Avengers, είναι αυτή:


Σε άλλα νέα, πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Avengers 4 και οι σκηνοθέτες, Joe και Anthony Russo, το γιόρτασαν με μια μεγαλοπρεπή τούρτα. Στην κορυφή της φυσικά δεσπόζει ο Thanos.


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...