Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το Violet Evergarden

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του Violet Evergarden, που βασίζεται στα βραβευμένα μυθιστορήματα της Kana Akatsuki.

Το anime θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου του 2018. Στη δημοσιότητα δόθηκε και νέο trailer, στο οποίο ακούμε το image song «Violet Snow» από την Aira Yuki.

Κυκλοφόρησαν και μερικά νέα posters, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σύνοψη

H ιστορία ακολουθεί τη Viοlet Evergarden, η οποία ανήκει σε μια κατηγορία ανδροειδών ονόματι «Auto Memories Dolls», που μεταφέρουν τις σκέψεις των ανθρώπων μετατρέποντάς τις σε λόγια. 
Αρχικά εφευρέθηκαν από τον καθηγητή Orland για να εξυπηρετούν την πολυαγαπημένη του σύζυγο. Όμως σταδιακά εξαπλώθηκαν σε όλον τον κόσμο και δημιουργήθηκε ένα σύστημα ενοικίασής τους. 

Η Violet Evergarden θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πραγματοποιήσει τα καθήκοντα που της ανατίθενται ενώ ψάχνει τη θέση της στον κόσμο.

To opening θα λέγεται «Sincerely» και θα το ερμηνεύει η TRUE. Ενώ το ending, «Michishirube» και θα το ερμηνεύει η Minori Chihara.

To Violet Evergarden σκηνοθετεί ο Taichi Ishidate και είναι παραγωγή του στούντιο Kyoto Animation. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου του 2018 στην Ιαπωνία, ενώ θα προβληθεί παγκοσμίως μέσω του Netflix, την άνοιξη του ίδιου έτους.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...