Νέο poster και trailer για το anime Megalo Box

Δημοσιεύτηκε νέο trailer και poster για το Megalo Box. Πρόκειται για ένα αθλητικό anime με θέμα το μποξ, βασισμένο στο θρυλικό Ashita no Joe.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου. Αποτελεί spin-off ιστορία του Ashita no Joe και κυκλοφορεί με αφορμή την 50ή επέτειο από το ντεμπούτο του ομώνυμου manga των Ikki Kajiwara (γνωστός κι ως Asao Takamori) και Tetsuya Chiba.

Trailer

H νέα ιστορία λαμβάνει χώρα στο μέλλον όπου οι μποξέρ μάχονται με τη χρήση προσθετικών εξωσκελετών και ακολουθεί έναν άντρα ονόματι JD (Junk Dog), που συμμετέχει στους αγώνες του υποκόσμου για τα προς το ζην.

Cast

Yoshimasa Hosoya ως Junk Dog

Shiro Saito ως Gansaku Nanbu

Nanako Mori ως Yukiko Shirato

Michiyo Murase ως Sachio

Hiroyuki Kinoshita ως Fujimaki

Hiroki Yasumoto ως Yūri

O You Moriyama (animation director των Master Keaton και Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, concept designer των Kabaneri of the Iron Fortress και Attack on Titan) αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό της σειράς στο στούντιο TMS Entertainment. Ο Katsuhiko Manabe (Fist of the North Star / Hokuto no Ken) και ο Kensaku Kojima (live-action σειρά Shinya Shokudō) αναλαμβάνουν το σενάριο, ενώ ο Mabanua (Kids on the Slope) τη σύνθεση της μουσικής.

Στις 17 Φεβρουαρίου ξεκίνησε να εκδίδεται και ένα manga βασισμένο στην ιστορία της σειράς, με τίτλο Megalo Box: The Twin Fists of Fate.


To Ashita no Joe είχε αποτελέσει τεράστια επιρροή στον χώρο των εφηβικών και αθλητικών manga, εμπνέοντας αργότερα πολλές σειρές, συμπεριλαμβανομένου του Hajime no Ippo. Μάλιστα ο θάνατος ενός πολύ αγαπητού χαρακτήρα το 1970, είχε γίνει πρωτοσέλιδο στην Ιαπωνία και οι fans αποφάσισαν να κάνουν μια κηδεία προς τιμήν του, στην οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 700 άτομα.

Το manga απέκτησε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές anime προσαρμογές, όπως και μία live action ταινία το 2011.

Η υπόθεση του Ashita no Joe περιστρέφεται γύρω από τον Joe Yabuki, ένα ορφανό αγόρι που ξεπηδά από τον υπόκοσμο του Tokyo, υπό την καθοδήγηση ενός πρώην μποξέρ.

Source ANN
Comments
Loading...