Νέα posters για το Black Clover

Κυκλοφόρησαν νέα posters για το Black Clover από το J-World Tokyo.

Για όσους δε γνωρίζουν, το J-World Tokyo είναι ένα θεματικό πάρκο (τύπου Disneyland) για τις δημοφιλείς σειρές του Shonen Jump. Τον Φεβρουάριο προστίθεται και το Black Clover στις ατραξιόν του πάρκου, μαζί με πολλά αποκλειστικά προϊόντα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα τρία νέα posters που βλέπετε παρακάτω, με τους Asta, Yuno και Noelle Silva.

Επιπλέον κυκλοφόρησε και επίσημο ημερολόγιο Black Clover για το 2018:


Το anime του Black Clover μόλις μπήκε στο δεύτερο arc του, με τίτλο Dungeon Exploration Arc. Επικεντρώνεται σε ένα μυστηριώδες μπουντρούμι, που εμφανίστηκε στα σύνορα των Βασιλείων Clover και Diamond. Τα μπουντρούμια είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τους Magic Knights, καθώς κρύβουν αμύθητους θησαυρούς και μαγικά αντικείμενα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνα. Έτσι, οι Magic Knights αναλαμβάνουν το καθήκον να το εξερευνήσουν και να ανακτήσουν τα μαγικά αντικείμενα, προτού πέσουν σε λάθος χέρια. Ωστόσο, η αποστολή τους δε θα είναι τόσο εύκολη, καθώς ένας νέος villain, ο Mars έχει διαφορετικά σχέδια.


Σύνοψη

Ο Asta έχει ως όνειρο να γίνει ο σπουδαιότερος μάγος, το μόνο του πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με τον υπερταλαντούχο φίλο του, τον Yuno, δεν έχει καθόλου μαγικές δυνάμεις. Οι προοπτικές του δε μοιάζουν ιδιαίτερα καλές μέχρι τη στιγμή που αποκτά ένα γριμόριο με ένα πεντάφυλλο τριφύλλι. 

Τι μυστικές δυνάμεις κρύβει αυτό το γριμόριο; Μπορεί κάποιος σαν αυτόν να διακριθεί στους μαγικούς κύκλους; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νεαρός Asta αποκλείεται να τo βάλει κάτω.

Το Black Clover είναι δημιουργία του Yuki Tabata. Έκανε το ντεμπούτο του το 2015 στο Weekly Shonen Jump και είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα manga του περιοδικού. Έχει αποκτήσει ένα OVA και τον Οκτώβριο του 2017 ξεκίνησε η τηλεοπτική anime σειρά, παραγωγής του στούντιο Pierrot (γνωστό από τα Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul κλπ). Το manga αριθμεί πάνω από 130 chapters μέχρι στιγμής.

Source J-World Tokyo
Comments
Loading...