Νέο anime με θέμα το μποξ βασισμένο στο Ashita no Joe

Το Megalobox, ένα αθλητικό anime με θέμα το μποξ βασισμένο στο θρυλικό Ashita no Joe, θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018.

Σύμφωνα με το Anime News Network, το Megalobox θα κυκλοφορήσει με αφορμή την πεντηκοστή επέτειο από την κυκλοφορία του manga των Ikki Kajiwara (πιο γνωστός ως Asao Takamori) και Tetsuya Chiba.

Πρώτο teaser trailer της σειράς:

O You Moriyama (animation director των Master Keaton και Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, concept designer των Kabaneri of the Iron Fortress και Attack on Titan) αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό της σειράς στο στούντιο TMS Entertainment. Ο Katsuhiko Manabe (Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Gekitō no Shō, Shin Kyūseishu Densetsu Hokuto no Ken: Raoh-den Junai no Shō) και ο Kensaku Kojima (live-action σειρά Shinya Shokudō) αναλαμβάνουν το σενάριο, ενώ ο Mabanua (Kids on the Slope) τη σύνθεση της μουσικής.

Η υπόθεση του Ashita no Joe περιστρέφεται γύρω από τον Joe Yabuki, ένα ορφανό αγόρι που ξεπηδά από τον υπόκοσμο του Tokyo, υπό την καθοδήγηση ενός πρώην μποξέρ.

Η αρχική σειρά είχε αποτελέσει τεράστια επιρροή στον χώρο των εφηβικών και αθλητικών manga, εμπνέοντας αργότερα πολλές σειρές, συμπεριλαμβανομένου του Hajime no Ippo. Μάλιστα ο θάνατος ενός αγαπητού χαρακτήρα το 1970, είχε γίνει πρωτοσέλιδο στην Ιαπωνία και οι fans αποφάσισαν να κάνουν μια κηδεία προς τιμήν του, στην οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 700 άτομα.

Το manga του Ashita no Joe απέκτησε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές anime μεταφορές, όπως και μία live action ταινία το 2011.

Comments
Loading...