Το Dragon Ball Heroes γίνεται anime

Το νέο τεύχος του περιοδικού V-Jump αποκάλυψε ότι το παιχνίδι Dragon Ball Heroes θα αποκτήσει anime το καλοκαίρι για προωθητικούς λόγους. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες.


Καταρχάς, για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με το Dragon Ball Heroes, πρόκειται για ένα arcade βιντεοπαιχνίδι αποκλειστικά για την Ιαπωνία που παίζεται με τη χρήση συλλεκτικών καρτών. Στο παιχνίδι προστίθενται συνεχώς νέα σενάρια και μορφές που δεν υπάρχουν στο κανονικό anime/manga, ούτε θεωρούνται canon (π.χ. Bardock Super Saiyan 3, Broly Super Saiyan 4, Android 17 & 18 Fusion κλπ.) καθώς και πολλοί original χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το anime του Dragon Ball Heroes θα καλύψει το «Prison Planet Saga» και το αντίστοιχο «Universe Survival Saga» του παιχνιδιού. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 1 Ιουλίου σε ένα Dragon Ball event, πριν την πρεμιέρα του anime που δε γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα είναι. Λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα το δούμε κι εμείς.

Παρακάτω βλέπετε την ανακοίνωση από το νέο τεύχος του περιοδικού V-Jump:

Στην ανακοίνωση χρησιμοποίησαν το poster του «Prison Planet Saga» που είχε κυκλοφορήσει για το παιχνίδι πριν λίγο καιρό:

Το συγκεκριμένο anime θα κυκλοφορήσει καθαρά για την προώθηση του παιχνιδιού, δεν έχει καμία σχέση με το Dragon Ball Super, ούτε θεωρείται canon η ιστορία του. Δηλαδή τα γεγονότα του δε θα έχουν κανέναν αντίκτυπο στην κανονική ιστορία που βλέπουμε στο «Super», θα είναι κάτι όπως το «Episode Of Bardock» για να καταλάβετε.

Ο αριθμός των επεισοδίων του δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, αλλά μην περιμένετε να έχει την έκταση του Dragon Ball Super, όπως προείπαμε κυκλοφορεί για προωθητικούς λόγους, συνεπώς δε θα έχει πολλά επεισόδια.

Δείτε παρακάτω ένα trailer του παιχνιδιού από το saga που θα καλύψει το anime:

Trailer

Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες, stay tuned.

Source Shonen GameZ CB
Comments
Loading...