Το Tokyo Ghoul:re ανανεώθηκε και επίσημα για δεύτερο κύκλο

Είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες πως θα υπάρξει μια «πολύ σημαντική ανακοίνωση» για το Tokyo Ghoul στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Young Jump, η οποία ήταν τελικά η επίσημη επιβεβαίωση για τον δεύτερο κύκλο του anime Tokyo Ghoul:re.

To Tokyo Ghoul:re δε θα τελειώσει στα 12 επεισόδια λοιπόν. Μόλις ολοκληρωθούν τα πρώτα 12, θα γίνει ένα διάλειμμα τριών μηνών και η σειρά θα επανέλθει με το δεύτερο μέρος τον Οκτώβριο (όπως έγινε πρόσφατα και με το Food Wars: Shokugeki no Soma). Συνολικά θα βγουν 24 επεισόδια. Ακόμη δε γνωρίζουμε πόσα κεφάλαια του manga θα καλύψει το anime.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στο εξώφυλλο του καινούριου τεύχους του περιοδικού Young Jump (στη δεξιά πλευρά της σελίδας):


Το Tokyo Ghoul:re αποτελεί sequel του αρχικού manga Tokyo Ghoul και λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την επιδρομή στο Anteiku. Το anime ακολουθεί κυρίως τα γεγονότα του ομώνυμου manga και όχι τόσο των προηγούμενων σεζόν, καθώς είχαν παραλείψει ή διαφοροποιήσει ορισμένα πράγματα.

Σύνοψη

H CCG (Commission of Counter Ghoul) είναι η μόνη οργάνωση που καταπολεμά την απειλή των Ghouls και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον απόλυτο θηρευτή της.

Το νεότερο όπλο τους σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο είναι μια πειραματική διαδικασία που εμφυτεύει στους ανθρώπους τα Kagune των Ghouls, με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους. Αλλά η χειρουργική επέμβαση και η νέα Ομάδα Quinx, δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα. Θα γίνουν ήρωες… ή τέρατα;

Trailer


To Tokyo Ghoul είναι δημιουργία του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, με τον τίτλο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.

Source CB
Comments
Loading...