Το Attack on Titan θα αποκτήσει επίσημο mobile game

Η GameSamba έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το επίσημο mobile game Attack on Titan, που αναπτύσσει για συσκευές iOS και Android.

Ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι «Attack on Titan: Assault» και αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Σύμφωνα με την GameSamba, το παιχνίδι θα συνδυάζει στοιχεία runner και action, επιτρέποντας στους παίκτες να αντιμετωπίζουν τους Τιτάνες όπως ακριβώς στο anime. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργάζονται, να καταστρώνουν προσεκτικά τα σχέδιά τους και να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά για να επιβιώσουν. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει multiplayer mode και άλλα πολλά που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον.

Δείτε το επίσημο λογότυπο του παιχνιδιού παρακάτω:

Η Funimation σε συνεργασία με την GameSamba και την NGames, αναπτύσσουν επίσης mobile games για το Tokyo Ghoul και το Fairy Tail. Το παιχνίδι του Tokyo Ghoul τιτλοφορείται «Tokyo Ghoul: Dark War» και θα είναι σύντομα διαθέσιμο παγκοσμίως, ενώ για το Fairy Tail δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. 


H τρίτη σεζόν του  Attack on Titan θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου και θα αποτελείται συνολικά από 24 επεισόδια.

Trailer

Poster

Source ANN
Comments
Loading...