Έρχεται νέο spin-off manga Shaman King

To manga του Shaman King επιστρέφει με νέο arc για την εικοστή επέτειο, αλλά και με μία ακόμα spin-off ιστορία.

Την επιμέλεια του νέου spin-off manga με τίτλο «Shaman King Gaiden: Red Crimson», αναλαμβάνει ο Jet Kusamura και η ιστορία του επικεντρώνεται στην Tao Jun, τη μεγάλη αδελφή του Tao Ren. Θα κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο τεύχος του Shonen Magazine Edge τον Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω το preview του spin-off με την Tao Jun:

Όσο για το νέο arc της κανονικής ιστορίας, τιτλοφορείται «Shaman King: The Super Star» και ξεκίνησε στο τελευταίο τεύχος του Shonen Magazine Edge. Το εξώφυλλο του περιοδικού ήταν αφιερωμένο στο νέο arc και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Επιπλέον, τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν και τρία ξεχωριστά chapters που αποτελούν πρόλογο του νέου arc. Το πρώτο chapter τιτλοφορείται «Sandaime Itako no Anna» (Anna, the Third Generation Itako). Tο δεύτερο chapter τιτλοφορείται «Death Zero From Flowers», ενώ το τρίτο «Dai Butsu Zone» (Great Buddha Zone).


To Shaman King είναι δημιουργία του Hiroyuki Takei και έκανε το ντεμπούτο του το 1998 στο περιοδικό Weekly Shonen Jump. Η σειρά ακυρώθηκε το 2004 και το «αληθινό τέλος» αποκαλύφθηκε το 2009 στην ανατύπωση του manga. O Takei κυκλοφόρησε μια σειρά σύντομων ιστοριών με τίτλο «Shaman King Zero» στο Jump X το 2011 και στο ίδιο περιοδικό εκδόθηκε και το sequel με τον τίτλο «Shaman King Flowers», από 2012 έως 2014.

Σύνοψη

Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, τα φαντάσματα υφίστανται μόνο σε ιστορίες τρόμου και εφιάλτες. Αλλά για τον Yoh Asakura, έναν μαθητή Γυμνάσιου, είναι οι φίλοι του. Ο Yoh Asakura είναι ένας σαμάνος -ένας από τους λίγους προικισμένους που μπορούν να συνομιλούν με πνεύματα. Ενσωματώνοντας πανίσχυρα φαντάσματα στο σώμα του, όπως τον εδώ και χρόνια νεκρό σαμουράι Amidamaru, τους επιτρέπει να τον κυριεύσουν και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για έναν σύγχρονο σαμάνο, καθώς τα φαντάσματα, όπως και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί τους, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Το anime Shaman King έκανε πρεμιέρα το 2001 στην Ιαπωνία και ολοκληρώθηκε το 2002, αποκτώντας συνολικά 64 επεισόδια. Προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Σαμάνος Πρίγκιπας».

Source ANN
Comments
Loading...