Νέο σποτ του Avengers: Infinity War με ολοκαίνουριο υλικό

Κυκλοφόρησε επίσημα το νέο σποτ του Avengers: Infinity War, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl LII.

Στο σποτ βλέπουμε ολοκαίνουριο υλικό από την ταινία, όπως τη νέα ασπίδα του Captain America, τη νέα πανοπλία του Iron Man που φαίνεται πως χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία, τον έφηβο Groot, συνεργασίες ηρώων που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ μαζί στη μεγάλη οθόνη και φυσικά τον Thanos. Μπορεί να μην είναι πλήρες trailer, όμως σίγουρα καταφέρνει να ανεβάσει το hype στα ύψη!

Απολαύστε το παρακάτω:

TV Spot

Και με Ελληνικούς υπότιτλους:

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ – ΝΕΟ TV SPOT

Και εκεί που περίμενες ότι το σύμπαν είναι ασφαλές… Ετοιμάσου για #InfinityWar στις 24 Απριλίου!

Publié par Marvel sur dimanche 4 février 2018


Σύνοψη του Infinity War

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό με τις ημερομηνίες πρεμιέρας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU.

Comments
Loading...