Νέο trailer και poster του Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald

Κυκλοφόρησε νέο trailer και poster για την ταινία Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald.

Το επόμενο κεφάλαιο της prequel πενταλογίας του Harry Potter, της J. K. Rowling, βρίσκει τον Newt Scamander (Eddie Redmayne) σε μια αποστολή στο Παρίσι για να σταματήσει τον κακό Gellert Grindelwald (Johnny Depp) μετά τη σύλληψή του στην πρώτη ταινία.

Στο trailer βλέπουμε τον Newt να επανενώνεται με τον αγαπημένο του καθηγητή του Hogwarts, τον Albus Dumbledore (Jude Law).

Trailer

Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald σκηνοθετεί ο David Yates και πρωταγωνιστούν οι Eddie Redymayne ως Newt Scamander, Katherine Waterston ως Tina Goldstein, Dan Fogler ως Jacob Kowalski, Alison Sudol ως Queenie Goldstein, Ezra Miller ως Credence Barebone, Johnny Depp ως Gellert Grindelwald, Jude Law ως Albus Dumbledore, Zoe Kravitz ως Leta Lestrange, Callum Turner ως Theseus Scamander και Claudia Kim ως Maledictus.

Σύνοψη

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο πανίσχυρος Σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Depp) συνελήφθη από το Κογκρέσο Μαγείας των ΗΠΑ (MACUSA), με τη βοήθεια του Newt Scamander (Redmayne). Όμως ο Grindelwald καταφέρνει να δραπετεύσει και προσπαθεί να μαζέψει ακολούθους για να επιτύχει το σχέδιο επιβολής του στον μαγικό και τον πραγματικό κόσμο. Σε μια προσπάθεια να σταματήσει τα σχέδια του Grindelwald, o Albus Dumbledore (Law) στρατολογεί τον πρώην μαθητή του Newt Scamander, ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται στο διάβα του.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source HH
Comments
Loading...