Νέο trailer για το Black Panther και πληροφορίες για την IMAX προβολή

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Black Panther κατά τη διάρκεια του CFP National Championship, για να ανακοινώσει την προπώληση των εισιτηρίων.

Δείτε το παρακάτω:

Επιπλέον αρκετές σκηνές της ταινίας είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αναλογία οθόνης 1.9:1 των IMAX προβολών, προσφέροντας 26% περισσότερη εικόνα από την απλή προβολή.

Δείτε τη διαφορά στο συγκριτικό βίντεο:


Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler (Creed) και πρωταγωνιστεί ο Chadwick Boseman ως T’Challa a.k.a Black Panther. To cast συμπληρώνουν οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Danai Gurira, Forest Whitaker, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett και Andy Serkis.

Σύνοψη

O T’Challa, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στο απομονωμένο και τεχνολογικά προηγμένο αφρικανικό έθνος για να διεκδικήσει τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa ως βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, ώστε να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια και τον τρόπο ζωής του λαού του.

Το Black Panther αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

 

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...