Νέο trailer για το Ant-Man and the Wasp και poster

Η Marvel αλλάζει κλίμα μετά το επικό Avengers: Infinity War και μας προετοιμάζει για μια πιο χαλαρή και διασκεδαστική περιπέτεια, με το νέο trailer της ταινίας Ant-Man and the Wasp.

Ο Scott Lang (Paul Rudd) επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War,  αυτήν τη φορά έχοντας στο πλευρό του τη Hope Van Dyne (Evangeline Lilly). Το trailer μας δίνει μια πρώτη ματιά και στις δυνάμεις της villain της ταινίας, ονόματι Ghost, την οποία υποδύεται η Hannah John-Kamen. Επιπλέον επιβεβαιώνει ότι ο Bill Foster που ενσαρκώνει ο Laurence Fishburne, ήταν κάποτε ο Goliath.

Δείτε το παρακάτω:

Trailer

Με Ελληνικούς υπότιτλους

Ο ANT-MAN & Η ΣΦΗΚΑ Trailer

Ετοιμάσου για το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ trailer της ταινίας Ο Ant-Man & η Σφήκα. 5 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Publiée par Marvel sur mardi 1 mai 2018

Poster

Την ταινία σκηνοθετεί ο Peyton Reed που είχε σκηνοθετήσει και το πρώτο Ant-Man. Πρωταγωνιστούν οι Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope van Dyne/Wasp), Michael Douglas (Hank Pym). Ενώ τους πλαισιώνουν οι Laurence Fishburne (Dr. Bill Foster a.k.a. Goliath), Walton Goggins (Sonny Burch), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne), Hannah John-Kamen (Ghost), Randall Park (Jimmy Woo), Michael Peña (Luis) και T.I. (Dave).

Σύνοψη

Ο Scott Lang παλεύει με τις συνέπειες των επιλογών του τόσο ως υπερήρωας όσο κι ως πατέρας. Καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει την καθημερινότητά του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, η Hope van Dyne και ο Δρ. Hank Pym τον καλούν, έχοντας μία νέα επείγουσα αποστολή. Ο Scott θα πρέπει να φορέσει ξανά τη στολή του και να μάθει να πολεμά στο πλευρό της Wasp, καθώς η ομάδα δουλεύει για να αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος.

To Ant-Man and the Wasp αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου στους κινηματογράφους της χώρας μας.

Comments
Loading...