Νέο poster και πληροφορίες για το Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

Νέο poster κυκλοφόρησε για την επερχόμενη anime σειρά Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online και αποκαλύφθηκε το στούντιο που ανέλαβε την παραγωγή.

Σύμφωνα με το Anime News Network, η σειρά είναι παραγωγή του στούντιο 3Hz, γνωστό από τα Dimension W, Flip Flappers, Princess Principal και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, ούτε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται.

Νέο Poster

To Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online είναι ένα spin-off novel SAO, από τον δημιουργό του Kino’s Journey (Kino no Tabi), Keiichi Sigsawa. Η ιστορία του δεν περιλαμβάνει τους γνωστούς πρωταγωνιστές της κανονικής σειράς. Ακολουθεί μία ανασφαλής κοπέλα, ονόματι Karen Kohiruimaki, η οποία δεν τα πάει καλά στις σχέσεις με τους ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο και βρίσκει διαφυγή στο βιντεοπαιχνίδι Gun Gale Online.

Cast

  • Tomori Kusunoki ως Llenn
  • Yōko Hikasa ως Pitohui
  • Kazuyuki Okitsu ως M
  • Chinatsu Akasaki ως Fukaziroh

Teaser Trailer

Οι Llenn και Pitohui θα είναι playable χαρακτήρες στο βιντεοπαιχνίδι Sword Art Online: Fatal Bullet, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το ομώνυμο novel του Keiichi Sigsawa ξεκίνησε το 2014 και έχει αποκτήσει έξι τόμους μέχρι στιγμής.


H τρίτη σεζόν του κανονικού anime θα τιτλοφορείται Sword Art Online: Alicization και θα καλύψει το ομώνυμο arc από τα light novels. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

Source Anime News Network
Comments
Loading...