Νέο IMAX trailer και posters για το Pacific Rim Uprising

Κυκλοφόρησε το IMAX trailer του Pacific Rim Uprising και φέρνει άφθονες νέες σκηνές δράσης. Καθώς και αρκετά νέα posters της ταινίας.

Απολαύστε τις τεραστίων διαστάσεων μάχες ανάμεσα σε Jaegers και Kaiju στο παρακάτω trailer. 

Trailer

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί ο John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, The Last Jedi), μαζί με τους Rinko Kikuchi, Charlie Day, Burn Gorman, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Adria Arjona και Nick E. Tarabay. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του Guillermo Del Toro.

Σκηνοθέτης είναι ο επικεφαλής της πρώτης σεζόν του Daredevil, Steven S. DeKnight, ενώ o Guillermo del Toro έχει ρόλο παραγωγού. Το σενάριο υπογράφει ο Derek Connolly (Jurassic World).

Σύνοψη

H σύγκρουση παγκοσμίων διαστάσεων ανάμεσα στα αλλόκοσμα τέρατα μαζικής καταστροφής και στις επανδρωμένες υπερ-μηχανές που κατασκευάστηκαν για να τα εξαλείψουν, ήταν μόνο το πρελούδιο μιας ολομέτωπης επίθεσης κατά της ανθρωπότητας, στο Pacific Rim Uprising.

Ο John Boyega πρωταγωνιστεί ως ο ανυπότακτος Jake Pentecost, που ήταν κάποτε ένας πολλά υποσχόμενος πιλότος Jaeger και γιος του θρύλου, Stacker Pentecost (Idris Elba), που έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας κατά των τερατώδη Kaiju. Ο Jake έχει έκτοτε παρατήσει την εκπαίδευσή του κι έχει μπλεχτεί στα δίχτυα του υποκόσμου. Όταν όμως μια ακόμα πιο ασταμάτητη απειλή εξαπολύεται για να εξαλείψει τις πόλεις και να υποτάξει τον κόσμο μας, η αποξενωμένη αδελφή του, Mako Mori (Rinko Kikuchi), του δίνει μια τελευταία ευκαιρία να τιμήσει το όνομα του πατέρα του. Η Mako πλέον ηγείται μιας θαρραλέας νέας γενιάς πιλότων που μεγάλωσαν στη σκιά του πολέμου.

Αναζητώντας δικαίωση για τους πεσόντες, η μόνη τους ελπίδα είναι να ενωθούν σε μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις της εξάλειψης.

O Jake θα συνεργαστεί με τον ταλαντούχο πιλότο και ανταγωνιστή του, Lambert (Scott Eastwood) και τη δεκαπεντάχρονη χάκερ των Jaegers, Amara (Cailee Spaeny), που γίνονται η μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει. Όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνουν η μεγαλύτερη αμυντική δύναμη που έχει υπάρξει ποτέ στη Γη.

Tο Pacific Rim Uprising θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου του 2018, στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Comments
Loading...