Νέο κλιπ από το Avengers: Infinity War και TV spots

Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ της ταινίας Avengers: Infinity War και επιπλέον έχουμε αρκετά νέα TV spots και posters.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers, εάν δε θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα σταματήστε την ανάγνωση εδώ.

Στο κλιπ βλέπουμε τη Shuri να σκανάρει τον Vision, σε μια προσπάθεια να μάθει περισσότερα για την Infinity Stone στο μέτωπό του και να «βάζει τα γυαλιά» στον Bruce Banner.

Clip


Δείτε και τα τελευταία posters μαζί με ένα νέο promo banner για την ταινία:

Promo banner

Posters


Επιπλέον έχουμε και εφτά νέα TV spots για όσους θέλουν να δουν ακόμα περισσότερο υλικό:

TV spots


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν λίγες μέρες, η Marvel δημοσιοποίησε ένα νέο featurette για τα δέκα χρόνια του MCU. Σίγουρα θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα τις επόμενες μέρες:

10-Year Legacy Featurette


Σύνοψη

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War, θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Comments
Loading...