Νέες προσθήκες στο cast του Tokyo Ghoul:re

Δύο ακόμη χαρακτήρες προστέθηκαν στο cast του Tokyo Ghoul:re και αποκαλύφθηκε το συγκρότημα που θα ερμηνεύει το ending theme.

Επιστρέφει ο Mamoru Miyano για να δώσει και πάλι τη φωνή του στον Shuu Tsukiyama, ενώ στο cast προστίθεται και η Yuu Kobayashi, που θα δανείζει τη φωνή της στην Kanae von Rosewald.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τους χαρακτήρες:

To ending theme της σειράς θα έχει τίτλο «Half» και θα το ερμηνεύει το συγκρότημα Ziyoou-vachi, σύμφωνα με το Crunchyroll.


To Tokyo Ghoul:re αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018.

Trailer

Cast

  • Natsuki Hanae ως Haise Sasaki
  • Kaito Ishikawa ως Kuki Urie
  • Yuma Uchida ως Ginshi Shirazu
  • Natsumi Fujiwara ως Tooru Mutsuki
  • Ayane Sakura ως Saiko Yonebayashi
  • Mamoru Miyano ως Shuu Tsukiyama
  • Yuu Kobayashi ως Kanae von Rosewald

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Odahiro Watanabe (Soul Buster, Super Lovers 2, Valkyrie Drive: Mermaid), στη θέση του Shuhei Morita, για λογαριασμό και πάλι του στούντιο Pierrot. Στην παραγωγή θα συντελέσει και το στούντιο Pierrot+. Την επιμέλεια του σεναρίου αναλαμβάνει ο Chūji Mikasano, ο οποίος είχε εργαστεί και στις προηγούμενες σεζόν του Tokyo Ghoul anime. Στον σχεδιασμό των χαρακτήρων βρίσκουμε την Atsuko Nakajima (Ranma ½, You’re Under Arrest, Haven’t You Heard? I’m Sakamoto) στη θέση του Kazuhiro Miwa.


Το «re» αποτελεί sequel του αρχικού manga και λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την επιδρομή στο Anteiku.

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή της Viz Media για το manga:

tokyo ghoul re manga Haise Sasaki

H CCG (Commission of Counter Ghoul) είναι η μόνη οργάνωση που καταπολεμά την απειλή των Ghouls και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τον απόλυτο θηρευτή της.

Το νεότερο όπλο τους σε αυτόν τον μυστικό πόλεμο είναι μια πειραματική διαδικασία που εμφυτεύει στους ανθρώπους τα Kagune των Ghouls, με σκοπό να αποκτήσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους. Αλλά η χειρουργική επέμβαση και η νέα Ομάδα Quinx, δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.

Θα γίνουν ήρωες… ή τέρατα;


To Tokyo Ghoul αποτελεί δημιούργημα του Sui Ishida. Το dark fantasy manga ξεκίνησε να εκδίδεται στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Young Jump το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2014. Την ίδια χρονιά ακολούθησε το manga sequel του με τίτλο Tokyo Ghoul:re.

Το 2014 έκανε πρεμιέρα και το anime με την πρώτη σεζόν, που αποτελείτο από 12 επεισόδια και τη μεταφορά από το manga ανέλαβε το στούντιο Pierrot. To 2015 κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν, με τον τίτλο Tokyo Ghoul √A και είχε τον ίδιο αριθμό επεισοδίων.

Επίσης το 2013 απέκτησε κι ένα prequel manga, το Tokyo Ghoul Jack που αργότερα μεταφέρθηκε και αυτό σε anime με τη μορφή OVA.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...