Νέες ημερομηνίες εξόδου για τα Deadpool 2, New Mutants και Gambit

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των υπερηρωικών ταινιών της Fox. Τα New Mutants και Gambit θα βγουν πολύ αργότερα στις αίθουσες, ενώ το Deadpool 2 νωρίτερα.

Το New Mutants θα έκανε πρεμιέρα στις 13 Απριλίου του 2018, αλλά τελικά η ταινία θα προβληθεί 10 μήνες αργότερα, στις 22 Φεβρουαρίου του 2019. Οι πηγές αναφέρουν πως ο λόγος είναι για να μη συμπέσουν οι μέρες προβολής με το Deadpool 2 σε ορισμένες χώρες, ενώ άλλες πηγές λένε ότι δε βγήκε όσο τρομακτική ήθελαν και πρέπει να γίνουν reshoots. Υπενθυμίζουμε ότι το New Mutants προωθείται ως horror superhero ταινία.

Η ταινία Deadpool 2 αλλάζει ημερομηνία εξόδου και έρχεται δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 18 Μαΐου του 2018. Ο Ryan Reynolds φρόντισε να το ανακοινώσει με την παρακάτω φωτογραφία στο Twitter του:

Όσο για την ταινία Gambit με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum, τα νέα δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Χάνει πάλι τον σκηνοθέτη της, τον Gore Verbinski και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου. Έτσι η ημερομηνία εξόδου της αλλάζει και από 14 Φεβρουαρίου του 2019, μεταφέρεται τέσσερις μήνες αργότερα, στις 7 Ιουνίου του 2019.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...