Νέες εντυπωσιακές promo art εικόνες του Black Panther

Η Marvel μας δίνει μια γεύση από τις στολές των T’Challa και Killmonger μέσα από τις νέες promo art εικόνες του Black Panther.

Σε δύο μήνες ο T’Challa (Chadwick Boseman) επιστρέφει στη Wakanda για να διεκδικήσει τον θρόνο του και το προωθητικό υλικό της ταινίας αυξάνεται. Στις νέες εντυπωσιακές promo art εικόνες βλέπουμε από τη νέα στολή του T’Challa και τη χρυσή στολή του Killmonger (Michael B. Jordan), μέχρι νέες φωτογραφίες των Nakia (Lupita Nyong’o) και Okoye (Danai Gurira). Απολαύστε τις παρακάτω. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ryan Coogler (Creed) και πρωταγωνιστεί ο Chadwick Boseman ως T’Challa a.k.a Black Panther. To cast συμπληρώνουν οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Danai Gurira, Forest Whitaker, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett και Andy Serkis.

Σύνοψη

O T’Challa, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στο απομονωμένο και τεχνολογικά προηγμένο αφρικανικό έθνος για να διεκδικήσει τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa ως βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, ώστε να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια και τον τρόπο ζωής του λαού του.

Το Black Panther αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.


Επίσημο Trailer

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...