Νέα τριλογία Star Wars από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Η Lucasfilm ανακοίνωσε πως οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss, θα αναλάβουν μια νέα τριλογία ταινιών Star Wars.

Οι ταινίες θα είναι ανεξάρτητες από το Skywalker Saga και τη νέα τριλογία του σκηνοθέτη Rian Johnson.

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, δήλωσε:

Οι David και Dan είναι από τους καλύτερους σύγχρονους σεναριογράφους. H δημιουργία σύνθετων χαρακτήρων, το βάθος της ιστορίας κι ο πλούτος της μυθοπλασίας από τους δημιουργούς, θα αλλάξει τα δεδομένα και θα δώσει νέα ώθηση στο Star Wars με τρόπο που τον βρίσκω απίστευτα συναρπαστικό.

Οι δύο δημιουργοί, Benioff και Weiss, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν να εργάζονται στις ταινίες μετά τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones:

Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό και το ονειρευόμαστε από τότε. Μας τιμά η ευκαιρία που μας δίνεται και είμαστε λίγο τρομαγμένοι από την ευθύνη όμως και πολύ ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσουμε, μόλις ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones. 


Πέρα από τις νέες τριλογίες του Rian Johnson και των δημιουργών του Game of Thrones, βρίσκεται στα σκαριά και τηλεοπτική σειρά Star Wars.

Ο Bob Iger, CEO της Disney, είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζουν μια live-action τηλεοπτική σειρά Star Wars, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στη streaming υπηρεσία (τύπου Netflix) της εταιρείας. Η μέχρι στιγμής άτιτλη streaming υπηρεσία της Disney θα είναι έτοιμη το 2019, ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Source Heroic Hollywood
Comments
Loading...