Νέα επετειακά προϊόντα Digimon

Τα Digi-νέα της περασμένης εβδομάδας αφορούν τις λεπτομέρειες πίσω από τα νέα Digimon Pendulum και τα σετ καρτών Digimon 20ής επετείου κατά κύριο λόγο.
Η κυκλοφορία των Digimon Pendulum 20ής επετείου ακολουθεί την περιζήτητη κυκλοφορία των περσινών επετειακών Digimon V-Pets.
Και τα δύο Pendulum θα έχουν συνολικά 200 Digimon, ενώ το background θα είναι επιλέξιμο μεταξύ των 6 αρχικών της πρώτης έκδοσης.
  • Το Original Silver Black θα περιέχει Digimon από: Nature Spirits, Nightmare Soldiers, Metal Empire.
  • Το Original Silver Blue θα περιέχει Digimon από: Deep Savers, Wind Guardians, Virus Busters.
Φυσικά, εφόσον πρόκειται για μια νέα έκδοση χρειάζονται και νέα Digimon.
  • Το Original Silver Black θα έχει: Beelzebumon, DarkKnightmon και MadLeomon.
  • Το Original Silver Blue θα έχει: Dukemon, MegaloGrowmon και RizeGreymon.
Χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν εάν θα προστεθούν κι άλλα, γνωρίζουμε σίγουρα όμως για κάποια special Digi-αβγά.
Αυτά τα Digi-αβγά θα εμφανίζονται μόλις επιτευχθούν κάποιοι στόχοι, όπως ένας συγκεκριμένος αριθμός νικών. Τα Digi-αβγά που ξέρουμε προς στιγμήν είναι αυτά των Terriermon και Meicrackmon Vicious Mode για το Silver Black και των Lopmon και Ryudamon για το Silver Blue. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 40.
Στη συνέχεια έχουμε ένα ολοκαίνουριο Digimon, το οποίο κάπου το πήρε το μάτι μας παλιότερα.
Rudomon!
Ένα από τα Digimon «Legend-Arms», τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε όπλα. Είναι το μοναδικό μεταξύ αυτών των Digimon που μπορεί να μετατρέψει το σώμα του σε ασπίδα. Χειρίζεται ατσάλινες ασπίδες στο κεφάλι και τα χέρια του, που τον προστατεύουν από επιθέσεις οποιασδήποτε κατεύθυνσης. Ως ένα Digimon που έχει την άμυνα μέσα του, λέγεται ότι προστατεύει περιοχές που αποτελούν στόχο της D-Brigade.
Η ειδική του κίνηση είναι το Wall Rake. Ο Rudomon μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κινήσεις του στο έπακρο όταν είναι αλλαγμένος σε ασπίδα.
Έχουμε επίσης κάποιες από τις εξελίξεις του.
Συνεχίζουμε με πληροφορίες λειτουργίας των Pendulum.
Η προπόνηση γίνεται κουνώντας τη συσκευή.
Όπως και με τα επετειακά V-Pets, μπορείς να ανατρέφεις δύο Digimon ταυτόχρονα.
Για ένα Digimon επιπέδου In-Training (Εκπαιδευόμενο) απαιτούνται 10 λεπτά προπόνησης, για ένα Rookie (Βασικό) 12 ώρες, για ένα Champion (Μαχητής) 24 ώρες, για ένα Ultimate (Πρωταθλητής) 40 ώρες και για ένα Mega (Super) 48 ώρες. Και μετά από αυτές τις δύο ημέρες μπορούν να ενωθούν.
Σαν παράδειγμα φέρνουν τον Omnimon, αλλά ξεκαθαρίζουν πως θα υπάρχουν περισσότερα από 10 που θα μπορούν να γίνουν.
Κάτι άλλο νέο είναι ο Copymon.
Με τον Copymon μπορούν να μετακινηθούν Digimon μεταξύ διάφορων Pendulum, όπως ακόμη και από το V-Pet, χωρίς όμως να μπορείς να στείλεις σε αυτό.
Η δύναμη των Digimon θα αλλάζει με βάση τον αριθμό του Pendulum.
Και για όσους έχουν συλλέξει όλα τα προηγούμενα V-Pets, θα μπορούν να τα συνδέσουν μεταξύ τους.
Τέλος το V-Jump πρόσθεσε ένα βίντεο με την παρουσίαση των Pendulum της 20ής επετείου.


Στο νέο τεύχος του περιοδικού Animedia, το θέμα της Adventure Tri έχει ένα artwork το οποίο δεν περιμέναμε και πολύ θα θέλαμε να δούμε όμως.
Αυτό είναι το καλύτερο προς στιγμήν artwork της Maki και του Daigo με τα Digimon τους, Tapirmon και Bearmon, όταν ήταν μικροί, ως πρώτα Εκλεκτά Παιδιά και ταξίδευαν στον Ψηφιακό Κόσμο.
Το άρθρο στην εικόνα, αναφερόμενο στις εξελίξεις της τελευταίας ταινίας, λέει:
Το μυστήριο βαθαίνει περισσότερο όσο ο Daigo βρίσκεται θαμμένος στο έδαφος και η Himekawa περιπλανώμενη στον Ωκεανό του Dagomon.

Πέρασε λίγος καιρός από τότε που μάθαμε για τα μίνι σετ καρτών 20ής επετείου.
Με τις προ παραγγελίες να κλείνουν σε μία εβδομάδα έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες.
Τα νέα Digimon που παρουσιάζονται είναι ο Craniummon X-Antibody και ο Sleipmon X-Antibody, ενώ επίσης έχουμε και την εξήγηση της εμφάνισής τους που αφορά την εξέλιξη της ιστορίας στο σύμπαν που υπάρχει το Πρόγραμμα-Χ στον Ψηφιακό Κόσμο.
-Η «Παρούσα Κατάσταση» του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν κόσμο θανάτου από το «Project Ark»-
Μετά την προσβολή του από το Πρόγραμμα-Χ, ο Παλιός Ψηφιακός Κόσμος μετατράπηκε σε έναν «κόσμο θανάτου». Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Yggdrasil διέταξε τη διαγραφή του.
Ωστόσο, εξαιτίας της μόλυνσης από το Πρόγραμμα-Χ, ο Ygddrasil απέτυχε στην ασφαλή διαγραφή του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, προσκρούοντας πάνω σε προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής.
Και έτσι, για να αποτρέψει την προσβολή του Νέου Ψηφιακού Κόσμου από το Πρόγραμμα-Χ, τοποθέτησε μια πάρα πολύ δυνατή προστασία στο πέρασμα μεταξύ του Παλιού και Νέου Ψηφιακού Κόσμου, προστατεύοντας το τόσο σκληρά που κανείς δε θα μπορούσε να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο.
-Πίσω στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο! Η Μεταμόρφωση-Χ δύο Βασιλικών Ιπποτών-
Έχει περάσει περίπου μια δεκαετία από την ασφάλιση του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου. Η περισυλλογή του Προγράμματος-Χ σε αυτόν, έχει μειώσει τον κίνδυνο σε ασφαλή επίπεδα. Αναγνωρίζοντάς το, ο Ygddrasil ελάττωσε την προστασία του και διέταξε τους Βασιλικούς Ιππότες να μεταβούν για αναγνωρίσεις. Μετά από συζήτηση, αποφασίστηκε ότι ο Cranniummon και ο Sleipmon θα αναλάμβαναν τη δουλειά των αναγνωρίσεων. Φοβούμενος ότι το Πρόγραμμα-Χ θα τους προσβάλει αρνητικά στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο, ο Ygddrasil τους παραχώρησε το Αντίσωμα-X.
Μαζί με όλες τις προηγούμενες πληροφορίες έρχεται και το κάθε set καρτών, αποκαλύπτοντάς τες.
Αρχικά, το set του Omnimon με δικές του κάρτες.
Το set του Zubamon, με κάρτες των Βασιλικών Ιπποτών (συμπεριλαμβανομένων και ακόμη δύο ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20).
Τέλος, το set του Alphamon με κάρτες Digimon με το Αντίσωμα-Χ.
Όπως ήδη γνωρίζαμε, εάν τα τρία set αγοραστούν μαζί, θα δίνονται και οι παρακάτω τρεις κάρτες.
Ο Zubamon και ο Omnimon είναι σχεδιασμένοι από τον διαχρονικό σχεδιαστή Digimon, Kenji Watanabe, ενώ ο Alphamon από τον As’ Maria.

Για έγκυρη ενημέρωση και οτιδήποτε σχετικό με τα Digimon, επισκεφθείτε τις σελίδες:
ourowndigitalworld.blogspot.gr
facebook.com/ourowndigitalworld

Comments
Loading...