Οι δημιουργοί των My Hero Academia και Black Clover σχεδιάζουν ο ένας το εξώφυλλο του άλλου

Ο Kohei Horikoshi (δημιουργός του My Hero Academia) και ο Yuki Tabata (δημιουργός του Black Clover), κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον crossover σχεδιάζοντας ο καθένας το εξώφυλλο για το manga του άλλου.

Οι δημιουργοί των δύο δημοφιλών manga του Shonen Jump, φιλοτέχνησαν τα εξώφυλλα που βλέπετε παρακάτω και τα χάρισαν στους fans σε μορφή dust jacket, μέσω του περιοδικού Jump GIGA.

Ιδού το εξώφυλλο του Kohei Horikoshi για το Black Clover. Όπως βλέπετε ο κάθε δημιουργός έδωσε τη δική του πινελιά στους χαρακτήρες, εξού και η ομοιότητα του Asta με τον Bakugo εδώ:

Και το εξώφυλλο του Yuki Tabata για το My Hero Academia. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Tabata χρωματίζει τα σχέδιά του με τον παραδοσιακό τρόπο και όχι ψηφιακά όπως οι περισσότεροι mangaka πλέον.

Το τεύχος του περιοδικού Jump GIGA που περιλαμβάνει τα συγκεκριμένα εξώφυλλα:


To My Hero Academia είναι δημιουργία του Kohei Horikoshi και το manga του ξεκίνησε να εκδίδεται το 2014 στο περιοδικό Shonen Jump. Από τα πρώτα κιόλας κεφάλαια γνώρισε τεράστια επιτυχία και η μεταφορά του σε anime ήταν δεδομένη, καθώς μιλούσαμε πλέον για ένα από τα σημαντικότερα νέα manga του περιοδικού.

Το στούντιο Bones ανέλαβε να μεταφέρει το manga σε anime και το 2016 κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν. Χάρη στο anime και στην ποιοτική δουλειά της Bones στο animation, η φήμη του My Hero Academia, καθώς και οι πωλήσεις του manga αυξήθηκαν κατακόρυφα. Έτσι ακολούθησε η δεύτερη σεζόν το 2017 με τα διπλάσια επεισόδια, μαζί με δύο OVA (Original Video Animation) και τέλος έχουμε την ανακοίνωση για την τρίτη σεζόν, που όπως δείχνουν τα πράγματα, δε θα είναι η τελευταία. Το manga έχει αρκετό υλικό ακόμα για να καλύψουν, μιας και προηγείται αρκετά από το anime.


Το Black Clover είναι δημιουργία του Yuki Tabata. Έκανε το ντεμπούτο του το 2015 στο Weekly Shonen Jump και είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα manga του περιοδικού. Έχει αποκτήσει ένα OVA και τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους ξεκίνησε η τηλεοπτική anime σειρά, παραγωγής του στούντιο Pierrot (γνωστό από τα Naruto, Bleach, Tokyo Ghoul, Beelzebub).

Έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι η σειρά θα φτάσει τα 51 επεισόδια (ή και παραπάνω) αλλά δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση ακόμη.


Θα θέλατε να δείτε περισσότερα τέτοια crossovers στο μέλλον; Πείτε μας στα σχόλια.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...