Ο Monokuma στο νέο παιχνίδι Attack on Titan

Τα τρελά collaborations συνεχίζονται για το Attack on Titan. O δημοφιλής χαρακτήρας του Danganronpa, θα είναι playable στο παιχνίδι Attack on Titan 2: Future Coordinates ( Shingeki no Kyojin 2 ~Mirai no Zahyō~ ), το οποίο θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS.

O Monokuma, η απρόμαυρη αρκούδα από τα παιχνίδια, anime και manga του Danganronpa, εμφανίζεται στο νέο trailer του Attack on Titan 2: Future Coordinates. Ο χαρακτήρας θα είναι playable, ενώ σε κάποιες αποστολές θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε ως Τιτάνα.

Δείτε τον Monokuma να σκορπά τον τρόμο στο ξεκαρδιστικό trailer:

To poster του Attack on Titan x Danganronpa collaboration:

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει την ιστορία της δεύτερης σεζόν του anime, καθώς και τα γεγονότα των spin-off OVA, Attack on Titan: Ilse’s Notebook και Attack on Titan: No Regrets.

Πέρα από το σφάξιμο Τιτάνων, ο παίχτης θα μπορεί να χτίσει δικές του πόλεις και τείχη, καθώς και να δημιουργήσει δικούς του χαρακτήρες και Τιτάνες. Επίσης θα έχει και co-op mode, όπου οι παίχτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τετραμελείς ομάδες και να αναλάβουν αποστολές.

Το Attack on Titan 2: Future Coordinates, θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία.


Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το άλλο νέο παιχνίδι Attack on Titan, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...