Μια νέα απειλή στο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom

Το νέο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom κατέφθασε και παρουσιάζει έναν νέο τρομακτικό δεινόσαυρο.

Το Fallen Kingdom, αποτελεί sequel του Jurassic World του 2015 και είναι η πέμπτη ταινία του Jurassic Park franchise, το οποίο ξεκίνησε ο θρυλικός σκηνοθέτης Steven Spielberg το 1993.

H υπόθεση εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά την τελευταία ταινία. Στο Isla Nublar εκρήγνυται ένα ηφαίστειο, που απειλεί τη ζωή των δεινοσαύρων που παραμένουν στο νησί. Ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard επιστρέφουν ως Owen Grady και Claire Dearing, με σκοπό να αποτρέψουν την εξάλειψη των εναπομεινάντων δεινοσαύρων.

Όμως πέρα από αυτό, στο νέο trailer βλέπουμε τον Owen Grady και την Blue να έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο τρομακτικό υβρίδιο, ονόματι «Indoraptor».

Δείτε το trailer παρακάτω:

Trailer

Φυσικά, έχουμε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Jeff Goldblum ως Δρ. Ian Malcolm, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε και στη νέα διαφήμιση της Jeep μαζί με τον T-Rex:

Ο Colin Trevorrow είχε σκηνοθετήσει το πρώτο Jurassic World, ενώ στο Jurassic World: Fallen Kingdom έχει αναλάβει χρέη σεναριογράφου και παραγωγού. Σκηνοθέτης είναι ο J. A. Bayona και πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, Rafe Spall, Daniella Pineda, Justice Smith, Ted Levine, Geraldine Chaplin, James Cromwell, Jeff Goldblum και B. D. Wong.

Το Jurassic World: Fallen Kingdom αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου, στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.

Comments
Loading...