Ετοιμάζεται ταινία για το Metal Gear Solid

Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές που θα εργαστούν στη live-action ταινία βασισμένη στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών, Metal Gear Solid.

Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο της ταινίας αναλαμβάνει ο σεναριογράφος του Jurassic World, Derek Connolly, ενώ στη σκηνοθεσία έχουμε τον Jordan Vogt-Roberts, σκηνοθέτη του Kong: Skull Island.

Ο Derek Connolly έχει συνεργαστεί ξανά με τον Jordan Vogt-Roberts στο Kong: Skull Island, ως συνσεναριογράφος μαζί με τους Dan Gilroy και Max Borenstein.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Colin Trevorrow στα Safety Not Guaranteed, Jurassic World και στο επερχόμενο sequel, Jurassic World: Fallen Kingdom. Δούλευε πάνω και στο Star Wars: Episode IX, προτού ο Trevorrow αποχωρήσει από το project.


Το Metal Gear είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εμπορικά και επιτυχημένα franchises βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, με αμέτρητους fans παγκοσμίως. Ο επόμενος τίτλος της σειράς, Metal Gear Surviveθα κυκλοφορήσει για Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One στις 20 Φεβρουαρίου του 2018 στις ΗΠΑ και στις 22 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη.


Ποια είναι η άποψή σας για τις προσαρμογές βιντεοπαιχνιδιών σε live-action ταινίες;

Comments
Loading...