Η σειρά Lord Of The Rings είναι γεγονός και θα έχει πολλές σεζόν

Είναι επίσημο, το Lord Of The Rings θα αποκτήσει τηλεοπτική σειρά από την Amazon!

Η Amazon επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το έπος του J.R.R. Tolkien να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία της εταιρείας και μάλιστα θα έχει πολλές σεζόν!

Οι fans των ταινιών του Peter Jackson θα χαρούν να ακούσουν πως η σειρά δε θα αναπροσαρμόσει τις ιστορίες των ταινιών. Θα επικεντρώνεται σε διαφορετικές ιστορίες από τη Μέση Γη, που έλαβαν χώρα πριν από τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού. Οπότε, ίσως να δούμε και τα γεγονότα του Silmarillion.

Η Sharon Tal Yguado, των Amazon Studios, μοιράστηκε την ακόλουθη δήλωση μαζί με τη συναρπαστική ανακοίνωση:

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει κεντρίσει τη φαντασία γενιών από fans μέσα από τη λογοτεχνία αλλά και τη μεγάλη οθόνη. Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με τα Tolkien Estate, Tolkien Trust, HarperCollins και New Line και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε τους fans του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών σε ένα νέο επικό ταξίδι στη Μέση Γη.

Ο Matt Galsor, εκπρόσωπος των Tolkien Estate, Tolkien Trust και HarperCollins, δήλωσε το εξής:

Χαιρόμαστε που η Amazon, με τη μακρόχρονη αφοσίωσή της στη λογοτεχνία, είναι η έδρα της πρώτης τηλεοπτικής σειράς πολλών σεζόν για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η Sharon και η ομάδα της στα Amazon Studios έχουν εξαιρετικές ιδέες για να φέρουν στη μικρή οθόνη ανεξερεύνητες ιστορίες, βασισμένες στα πρωτότυπα γραπτά του J.R.R. Tolkien.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά ούτε ποιοι θα πρωταγωνιστούν. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

 

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...