Αποκαλύφτηκε το cast της live-action ταινίας Lion King

Η Disney αποκάλυψε το πλήρες cast του επερχόμενου live-action remake, της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, The Lion King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Donald Glover ως Simba, ενώ ο James Earl Jones επιστρέφει για να δανείσει πάλι τη φωνή του στον πατέρα του Simba, τον Mufasa. Στον ρόλο του αμόρε του Simba, της Nala, συναντάμε την Beyoncé. Στους ρόλους των Timon και Pumbaa έχουμε τους Billy Eichner και Seth Rogen αντίστοιχα, ενώ ο κωμικός John Oliver θα δανείσει τη φωνή του στον Zazu. Ο John Kani ( που είδαμε πρόσφατα στο Captain America: Civil War ) θα δανείσει τη φωνή του στον Rafiki και η Alfre Woodard στη μητέρα του Simba, Sarabi. Τέλος, ο Chiwetel Ejiofor έχει τον ρόλο του κακού της ταινίας, Scar, στη θέση του Jeremy Irons, που δυστυχώς δε θα τον δούμε να επιστρέφει.

Η ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό των Walt Disney Studios στο Twitter:

Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Jon Favreau ( The Jungle Book, Iron Man, Chef ) σε σενάριο του Jeff Nathanson ( Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No TalesCatch Me If You Can ). O Hans Zimmer θα επιστρέψει για να ντύσει και τη live-action ταινία με τη μουσική του.

Το Lion King αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου του 2019, στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Ποια είναι η γνώμη σας για τη μεταφορά του Lion King σε live-action ταινία;

Source Walt Disney Studios
Comments
Loading...