Πρώτο trailer για το anime Fist of the Blue Sky: Regenesis

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του anime Fist of the Blue Sky: Regenesis.

To Fist of the Blue Sky (Souten no Ken), αποτελεί prequel του Fist of the North Star (Hokuto no Ken) και θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018.

Δείτε το πρώτο trailer με τον Kenshiro εν δράσει:

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Yoshio Kazumi (Ajin) στο στούντιο Polygon Pictures, σε σενάριο του Satoshi Ozaki. Τον σχεδιασμό των χαρακτήρων αναλαμβάνουν οι Kazuma Teshigahara και Hiromi Sato. Ο Kouichi Yamadera, voice actor του Kenshiro Kasumi στο anime Fist of the Blue Sky του 2006, επιστρέφει για να δανείσει πάλι τη φωνή του στον χαρακτήρα. Στην παραγωγή συμμετέχει και ο συνδημιουργός του manga, Tetsuo Hara. 

Επίσημα posters


Το manga Fist of the Blue Sky: Regenesis ξεκίνησε να εκδίδεται τον περασμένο Οκτώβριο στο περιοδικό Monthly Comic Zenon και εξυπηρετεί ταυτόχρονα ως sequel του αρχικού Fist of the Blue Sky και prequel του Fist of the North Star. Ωστόσο το νέο anime θα αποτελεί μεταφορά ολόκληρου του manga Fist of the Blue Sky και όχι μόνο του Regenesis.

Το manga Fist of the Blue Sky ξεκίνησε τον Μάιο του 2001 και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2010. Σε σενάριο των Buronson και Nobuhiko Horie και εικονογράφηση του Tetsuo Hara. Συνολικά έβγαλε 22 τόμους και απέκτησε μια anime σειρά 22 επεισοδίων το 2006 και 4 special επεισόδια το 2007, σε παραγωγή του στούντιο A.P.P.P.

Source Crunchyroll
Comments
Loading...