Κάτι ετοιμάζεται για το Jojo’s Bizarre Adventure: Vento Aureo

Μήπως πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει anime και το πέμπτο μέρος του Jojo’s Bizarre Adventure: Vento Aureo;

Σύμφωνα με το Anime News Network, κατοχυρώθηκαν δύο λογότυπα στην Ιαπωνία από τη Shueisha, που αφορούν το πέμπτο μέρος του Jojo’s Bizarre Adventure, με τίτλο Vento Aureo ή Golden Wind. Τα λογότυπα κατοχυρώθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 και δημοσιοποιήθηκαν στις 9 Ιανουαρίου του 2018. 

Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Τα λογότυπα είναι επίσημα και είναι σίγουρο πως κάτι ετοιμάζεται για το πέμπτο μέρος της ιστορίας. Η Shueisha είναι ο εκδοτικός οίκος, οπότε μπορεί να αφορά κάποια επανέκδοση του manga, βιντεοπαιχνίδι ή άλλα προϊόντα. Ωστόσο, ήταν και παραγωγός των προηγούμενων anime σειρών, έτσι είναι μεγάλη η πιθανότητα να πρόκειται για anime.

Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση.


Δημιουργός του manga Jojo’s Bizarre Adventure είναι ο Hirohiko Araki. Το manga έκανε το ντεμπούτο του το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 120 τόμους. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στο όγδοο μέρος του, με τίτλο JoJolion. Τα τέσσερα πρώτα μέρη (Parts) της ιστορίας έχουν αποκτήσει anime προσαρμογές, με πιο πρόσφατο το JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, το οποίο προβλήθηκε το 2016. Τον Αύγουστο του 2017, το manga απέκτησε και την πρώτη του live-action ταινία, βασισμένη στο τέταρτο μέρος, Diamond Is Unbreakable.

Source Anime News Network
Comments
Loading...