Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις των κριτών για την Justice League

Έχει αρθεί το εμπάργκο των social media για την Justice League και έχουμε τις πρώτες αντιδράσεις των κριτών.

Αρκετοί fans ανησυχούσαν μετά τις ανάμικτες αντιδράσεις για τις προηγούμενες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, αλλά οι πρώτες αντιδράσεις για την Justice League είναι πολύ θετικές στην πλειοψηφία τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε τις απόψεις των κριτών παρακάτω. Εάν σκοπεύετε να δείτε την ταινία την ερχόμενη εβδομάδα, θα συμβούλευα να τις προσπεράσετε ή να μη δώσετε μεγάλη σημασία και προϊδεστειτε είτε θετικά είτε αρνητικά, ώστε να σχηματίσετε τη δική σας προσωπική άποψη.

Σύμφωνα με τα σχόλια των κριτών, η ταινία δεν είναι άψογη, κάποιοι θεωρούν πως έχει αφηγηματικά προβλήματα ή δεν εντυπωσιάστηκαν με τον villain -κάτι συνηθισμένο στις Superhero ταινίες, δυστυχώς- ή το CGI σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, σχεδόν σε κάθε σχόλιο βλέπουμε τη λέξη «fun», οι περισσότεροι τη βρήκαν πολύ διασκεδαστική, οι ήρωες αποδόθηκαν σωστά, έχουν την ευκαιρία τους να λάμψουν και είναι «υπερήρωες» με όλη τη σημασία της λέξης. Εξίσου θετικό είναι ότι πολλοί λάτρεψαν τους Flash και Aquaman και ανυπομονούν για τις σόλο ταινίες τους.

Τα ολοκληρωμένα reviews θα βγουν την άλλη εβδομάδα.


Στην Justice League θα δούμε τους εμβληματικούς υπερήρωες της DC Comics να ενώνονται όλοι μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ώστε να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη τους μέχρι τώρα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Zack Snyder και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Julian Lewis Jones και Ciarán Hinds.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

H Λεγεώνα θα ενώσει τις δυνάμεις της στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Comments
Loading...