Δύο post-credits σκηνές θα έχει η Justice League

Μη φύγετε από την αίθουσα μόλις τελειώσει η ταινία. Επισήμως, η Justice League θα έχει δύο post-credits σκηνές!

Η φήμη κυκλοφορούσε από τον Σεπτέμβριο αλλά μετά τις πρώτες αντιδράσεις των κριτών είναι πλέον επίσημο. Την αποκάλυψη είχε κάνει και ο Jason Momoa (Aquaman), σε ραδιοφωνική συνέντευξη πριν από μερικές ημέρες.

Τι πιστεύετε πως θα δούμε στις δύο post-credits σκηνές;


Έχουμε κι ένα νέο behind the scenes βίντεο από το Fandago, απολαύστε το:

Επιπλέον είναι διαθέσιμο online το ολοκληρωμένο soundtrack της ταινίας και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:


Στην Justice League θα δούμε τους εμβληματικούς υπερήρωες της DC Comics να ενώνονται όλοι μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ώστε να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη τους μέχρι τώρα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Zack Snyder και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Julian Lewis Jones και Ciarán Hinds.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

H Λεγεώνα θα ενώσει τις δυνάμεις της στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source ComicBook.com
Comments
Loading...