Πρώτο trailer για το anime Jushinki Pandora

O Shoji Kawamori, δημιουργός των Macross, Escaflowne και Aquarion, αποκάλυψε το νέο του anime, με τίτλο Jushinki Pandora (Heavy Divine Unit Pandora).

Ο master των mecha επιστρέφει με ένα ακόμα mecha anime, το οποίο εκτυλίσσεται στο εγγύς μέλλον σε μια οικολογικά κατεστραμμένη Γη.

Δείτε το πρώτο trailer:

Οι συντελεστές του Jushinki Pandora:

  • Δημιουργός/Σκηνοθέτης: Shoji Kawamori
  • Σκηνοθέτης: Hidekazu Sato
  • Series Composition: Toshizo Nemoto
  • Σχεδιασμός Χαρακτήρων: Risa Ebata
  • Παραγωγή: Στούντιο Satelight
Το επίσημο poster της σειράς

Σύνοψη της σειράς:

Το έτος 2031, δημιουργείται μια πειραματική ενεργειακή συσκευή γνωστή ως «Κβαντικός Αντιδραστήρας» για να βοηθήσει στην ανακούφιση των προβλημάτων που απορρέουν από τα αποθέματα ορυκτών καυσίμων της Γης. Δυστυχώς, ο «Κβαντικός Αντιδραστήρας» βγαίνει εκτός ελέγχου, εκρήγνυται και πλημμυρίζει τον κόσμο με άγνωστες ενέργειες, σε ένα περιστατικό γνωστό ως «Κρίση της Xianglong». Ως αποτέλεσμα των καταστροφικών περιβαλλοντικών αλλαγών που ακολουθούν, η ανθρωπότητα ωθείται στο χείλος του αφανισμού και αναδύονται κάποιοι επικίνδυνοι νέοι οργανισμοί που αποτελούνται από μηχανικά και οργανικά μέρη, γνωστοί ως «B.R.A.I.» (Biological Revolutionary of Accelerated Intelligence). Οι άνθρωποι πολεμούν τα B.R.A.I χρησιμοποιώντας τις μονάδες M.O.E.V. (Multi-purpose Organic Evolution Vehicle).

Επτά χρόνια αργότερα, ο Leon Lau, ένας από τους επιστήμονες που βίωσε από πρώτο χέρι την Κρίση της Xianglong, ζει στην έρημο κοντά στη Neo Xianglong, μία από τις τελευταίες πόλεις των ανθρώπων. Ο Leon έχει συνάψει μια «οικογενειακή σύμβαση» με την Chloe Lau και μαζί οι δυο τους προσπαθούν να ανακαλύψουν νέες μεθόδους για την καταπολέμηση των B.R.A.I.

Τα character designs των πρωταγωνιστών:

Leon Lau
Chloe Lau

Το Jushinki Pandora θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018.

[HT] Anime News Network, Crunchyroll

Comments
Loading...