Στα σκαριά origin ταινία για τον Joker σε παραγωγή του Martin Scorsese

Αν μη τι άλλο ακούγεται ενδιαφέρον συνδυασμός

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline, η Warner Bros. και η DC ετοιμάζουν μια αυτόνομη origin ταινία για τον εμβληματικότερο villain των κόμικς της DC και όχι μόνο, τον Joker!

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Todd Phillips, γνωστός από το Hangover, καθώς και το σενάριο μαζί με τον Scott Silver που είχε γράψει τα 8 Mile και The Fighter. Στην παραγωγή εκτός από τον Todd Phillips φιγουράρει και το όνομα του Martin Scorsese, που αν μη τι άλλο, η συμμετοχή του αυξάνει πολύ το ενδιαφέρον μας για αυτήν την ταινία.

Η ταινία θα είναι τοποθετημένη στο Gotham City στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ενώ περιγράφεται ως «μια ρεαλιστική ταινία εγκλήματος με έντονη δράση» χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να μοιάζει σε ύφος και στυλ με τις αντίστοιχες ταινίες του Scorsese εκείνης της εποχής (Taxi Driver, Raging Bull, The King Of Comedy).

Το σημαντικότερο νέο όμως είναι πως αυτή η ταινία δε θα συνδέεται με το DC Extended Universe (DCEU), αλλά θα αποτελεί μέρος ενός κομματιού ταινιών της DC που θα διηγηθεί αυτόνομες ιστορίες αγαπημένων χαρακτήρων.

Συνεπώς ο χαρακτήρας δε θα έχει καμία σχέση με τον Joker που υποδύθηκε ο Jared Leto στο Suicide Squad και θα τον ενσαρκώσει άλλος ηθοποιός, καθώς η παραγωγή ψάχνει για κάποιον νεαρότερο σε ηλικία.
Ο Jared Leto ωστόσο, θα επιστρέψει στο Suicide Squad 2, αλλά και στο spin-off της Harley Quinn.


Ποιον ηθοποιό θα θέλατε να δείτε να ενσαρκώνει τον Joker στη μεγάλη οθόνη;
Ποια είναι η γνώμη σας για την κίνηση της Warner Bros. να παράγει αυτόνομες ταινίες DC εκτός του DCEU;

Τα σχόλια δικά σας.

Comments
Loading...