Νέες φωτογραφίες του Joe Manganiello ως Deathstroke

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άρθρο περιέχει spoilers για την ταινία Justice League.

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες του Joe Manganiello ως Deathstroke.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε στους λογαριασμούς του σε Instagram και Twitter μια φωτογραφία του με τη στολή του Deathstroke από τα γυρίσματα της Justice League. Ο Deathstroke έκανε το ντεμπούτο στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC στην after credits σκηνή της ταινίας και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη δική του σόλο ταινία.

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης Zack Snyder μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Vero μία ακόμη φωτογραφία από τα γυρίσματα που είναι μαζί με τον Joe Manganiello / Deathstroke. Κάτι που επιβεβαιώνει πως γύρισε εκείνος τη σκηνή και δεν ήταν μέρος των reshoots του Joss Whedon.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Zack Snyder είχε αποχωρήσει από τα γυρίσματα της ταινίας μετά την αυτοκτονία της 20χρονης κόρης του και ανέλαβε τα ηνία o Joss Whedon (Avengers) για να ολοκληρώσει το project.


Στην Justice League οι εμβληματικοί υπερήρωες της DC Comics ενώνονται όλοι μαζί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, ώστε να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη τους μέχρι τώρα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Zack Snyder και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Julian Lewis Jones και Ciarán Hinds.

Σύνοψη

Οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του Superman, ο Bruce Wayne με τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, της Diana Prince, καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο εχθρό.

Ο Batman κι η Wonder Woman πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα από Metahumans (υπεράνθρωπους) που θα αντισταθεί στη νέα απειλή. Αλλά παρά το γεγονός ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Source ComicBookMovie
Comments
Loading...