Αυτή θα είναι η νέα στολή του Iron Man στο Avengers: Infinity War

Μετά τη γεύση που πήραμε από τα νέα λουκ των χαρακτήρων του Avengers: Infinity War στα promo-art, τώρα έχουμε περισσότερα που επικεντρώνονται στη στολή του Iron Man.

Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε μερικά νέα promo-art που αποκαλύπτουν τη νέα στολή και κάποιες από τις λειτουργίες της. Δείτε τα παρακάτω:

 

Η στολή φαίνεται να βασίζεται σε εκείνη του κόμικ Invincible Iron Man που έκανε το ντεμπούτο του το 2015.

(Photo: Marvel Comics)

Είναι γνωστή ως Armor 51 ή Model-Prime Armor και μπορεί να αλλάξει σχήμα και χρώμα ανάλογα την εργασία που προσπαθεί να επιτελέσει ο Tony Stark. Αυτή η πρωτοποριακή στολή δημιουργήθηκε όταν ο Tony εντυπωσιάστηκε από τη χειροποίητη στολή που δημιούργησε η δεκαπτεντάχρονη φοιτήτρια του M.I.T. Riri Williams.
Δεν πιστεύω βέβαια να έχει παρόμοιο origin η στολή της ταινίας και να δούμε τη Riri στο MCU, αλλά όλα είναι πιθανά.

Επιπλέον έχουμε νέα promo-art με τον Spider-Man (Tom Holland), τον Thor (Chris Hemsworth) και τον Thanos (Josh Brolin).

Και τέλος ρίξτε μια ματιά στο νέο λουκ (και στο tattoo) του Hawkeye (Jeremy Renner) από τα γυρίσματα του Avengers 4. Στο Infinity War δεν είναι σίγουρο πως θα τον δούμε έτσι.

Λέτε να εντάχθηκε στη Yakuza;


Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Καθώς οι Avengers (Εκδικητές) και οι σύμμαχοί τους, εξακολουθούν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι μεμονωμένοι ήρωες ή οι ένοπλες δυνάμεις ενός κράτους, ένας νέος κίνδυνος ξεπροβάλλει από τις σκιές του σύμπαντος: o Thanos.
O στόχος του είναι να συγκεντρώσει και τις έξι Infinity Stones, αντικείμενα αδιανόητης εξουσίας, και να τις χρησιμοποιήσει για να εξουσιάσει ολόκληρη την πραγματικότητα.
Όλες οι μάχες που έδωσαν οι Avengers οδηγούσαν σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

H πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε στάδιο προ-παραγωγής και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2018 στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.
Ενώ η τέταρτη (άτιτλη προς το παρόν) ταινία Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου του 2019.

Αναλυτικός οδηγός με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας όλων των επερχόμενων ταινιών του MCU ΕΔΩ.


Πώς σας φαίνεται η νέα στολή του Iron Man;

 

Comments
Loading...