Έρχεται το πρώτο trailer του Incredibles 2

Το πρώτο trailer του The Incredibles 2 έρχεται σύντομα!

«Οι Απίθανοι» επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το πολυαναμενόμενο sequel πολύ σύντομα. Σύμφωνα με το Screenrant, το πρώτο trailer έχει οριστεί να προβληθεί μαζί με τη νέα ταινία Coco, της Disney/Pixar.

Η ταινία Coco θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ (14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα), οπότε το trailer αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε στις 22 είτε μερικές ημέρες νωρίτερα στο διαδίκτυο. Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν για τους fans της οικογένειας υπερηρώων.

Το πρώτο poster του The Incredibles 2:

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το sequel θα επικεντρώνεται κυρίως στην Elastigirl και τα γεγονότα της ταινίας θα λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά το τέλος της πρώτης.

H ταινία είναι και πάλι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Brad Bird, ενώ οι Holly Hunter (Helen Parr / Elastigirl), Craig T. Nelson (Bob Parr / Mr. Incredible), Sarah Vowell (Violet Parr) και Samuel L. Jackson (Lucius Best / Frozone) επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους αγαπημένους ήρωες. Στο cast προστίθεται και ο Huck Milner, που θα είναι η νέα φωνή του Dash.

Το The Incredibles 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου του 2018 στους κινηματογράφους.

Comments
Loading...