Έρχεται σειρά Hitman από τον δημιουργό του John Wick

Μετά τις δύο κινηματογραφικές απόπειρες έρχεται τρίτη live-action προσαρμογή του παιχνιδιού Hitman, αυτήν τη φορά σε σειρά.

Σύμφωνα με το Deadline, o Derek Kolstad, δημιουργός του John Wick θα γράψει το σενάριο για τον πιλότο της σειράς που αναπτύσσει το Hulu σε συνεργασία με τη Fox 21.

Ο Kolstad θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Adrian Askarieh και τον Chuck Gordon. Το project θα επιβλέπεται από τους Bert Salke, Jane Francis, Gloria Fan και Kira Innes της Fox 21 και από τον Jordan Helman του Hulu. Το Hulu και η Fox 21 ελπίζουν να γίνει μία από τις βασικές σειρές του καναλιού.

Η σειρά βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και επί του παρόντος δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία πρεμιέρας.


Το αρχικό PC game Hitman: Codename 47 κυκλοφόρησε το 2000 και ο κόσμος γνώρισε τον Agent 47, έναν γενετικά τροποποιημένο εκτελεστή που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, κυκλοφόρησαν οχτώ ακόμα παιχνίδια Hitman.

Η Fox έχει στο ενεργητικό της άλλες δύο live-action προσαρμογές του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού. Τις κινηματογραφικές ταινίες, Hitman (2007) με τον Timothy Olyphant και Hitman: Agent 47 (2015) με τον Rupert Friend.


Η τρίτη ταινία του John Wick, σε σενάριο του Derek Kolstad θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου του 2019.

 

Comments
Loading...