Απεβίωσε η ηθοποιός Hiromi Tsuru, η Bulma του Dragon Ball

Η ηθοποιός Hiromi Tsuru, γνωστή από τον ρόλο της Bulma στο Dragon Ball, απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών.

Σύμφωνα με το Anime News Network, η αστυνομία βρήκε την ηθοποιό αναίσθητη στο αυτοκίνητό της γύρω στις 7:30 μ.μ. την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη νεκρή. Οι αιτίες του θανάτου παραμένουν άγνωστες, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κλίνουν στο ενδεχόμενο πως οφείλεται σε ασθένεια, καθώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι τροχαίου ατυχήματος.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του θανάτου της:

Η Hiromi Tsuru έδωσε τη φωνή της σε πολλούς εμβληματικούς anime χαρακτήρες, όπως τους Dokin-chan (Soreike! Anpanman), Madoka Ayukawa (Kimagure Orange Road), Ukyo Kuonji (Ranma ½), Sachiko Nishio (Touch), Asuna Kujo (Maison Ikkoku), Meryl Strife (Trigun), Mikami (Ghost Sweeper Mikami) και Kiddy Phenil (Silent Möbius). Καθώς και σε χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών.

Ωστόσο, οι περισσότεροι τη γνώρισαν από τον ρόλο της Bulma, στην οποία δάνειζε τη φωνή της από την πρώτη σειρά Dragon Ball το 1986, μέχρι σήμερα στο Dragon Ball Super.


Η τελευταία της εμφάνιση στο Dragon Ball Super ήταν στο επεισόδιο 96, όταν αποχαιρετούσε τους μαχητές της Γης που αποχωρούσαν για το Tournament of Power:

Rest in Peace Bulma


Update: Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου. Το πρακτορείο της Tsuru, Aoni Production ανακοίνωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε διαχωρισμό αορτής. Η κηδεία της θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Comments
Loading...